2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمه...من ۴۷ بود بعدشم بالا رفت اما خارج رحمی بود و خدا خواهی خودش افتاد...

دکترم گفت برو ی صدقه بزرگ بده خدا تو رو از مرگ نجات داده...اگر پاره میشد طرف دو سه دقیقه میمردی و ب هییییچ بیمارستانی هم نمیرسیدی...

آخه من ب خونریزی ک افتادم رفتم بیمارستان پنجشنبه بود گفتن تحت نظر باش تا شنبه برات هیچ کاری هم نمیکنیم تا شنبه.منم رضایت دادم و اومدم.شنبه اش دکتر رفتم چقققد دعوام کرد دکتر ک آره اگه پاره میشد میمردی و اینا...آخه برا من تو لوله های فالوپ نبود ک...مرز لوله و رحم بود...گفت اینجوری رحمت هم پاره میشد...

خلللاصه...

انشاالله ک برا شما صحیح سالم باشه و در جای مناسبش...

توکل کن ب خدا...۴۸ساعت دیگه تو همون آزمایشگاهی ک اولین آزمایش رو دادی باید بازم آزمایش بدی

من روز موئدم بتام ۴۲ بود دو روز بعد تکرار کردم رفته بود بالا شماهم حتما تکرار کن احتمالا هم نی نیت پ ...

خداکنه سالم باشه و سالم بیاد تو بغلم جنسیت اصلا برام مهم نیس. برام دعا کنید

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

ولی خودم امروز حس میکنم درد سینه هام بیشتر شده میشه علامتی باشه که بتا داره میره بالا؟ 

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  
من روز موئدم بتام ۴۲ بود دو روز بعد تکرار کردم رفته بود بالا شماهم حتما تکرار کن احتمالا هم نی نیت پ ...

من آزمایش تیتر بتا ندادم فقط آزمایش برا مثبت و منفی بارداری دارم آزمایشگاه میگه باهم فرق دارن شما نمیدونی چ فرقی دارن

من آزمایش تیتر بتا ندادم فقط آزمایش برا مثبت و منفی بارداری دارم آزمایشگاه میگه باهم فرق دارن شما نم ...

تیتر بتا دادی که عدد ۵۰ رو بهت گفتن دیگه

ازمایش معمولی فقط مینویسه مثبت هس یا منفی

ولی تیتر بتا بهت عدد میده مث همین عدد ۵۰ که میگی دو روز بعد دوباره تکرار کن باید دوبرابر شده باشه

وااای از آزمایشگاه زنگ زدن گفتن بتا1070هس ن 50 اشتباه شده. هوووووورررررررراااااااااااااا