2777
2789
عنوان

حتما بیایید یه سواله مهم دارم

405 بازدید | 16 پست

سلام من یه دختر۵ساله دارم و بعدش دوتا سقط عاخرین سقطم پارسال مرداد بود اوله ماهه چهارم دوقولوهام ایست قلبی کردن بدون علت مشخص

ازاون موقع جلوگیریع طبیعی داشتیم تااین ماه 

۱۹ام باید پری میشدم و۱۸ ام جلوگیری نداشتیم یعنی دقیقا یه روز قبله پری امروز۲۲امه وهنوز پریودنشدم

چندروزه سینه هام خیلی حساسه و درد دارع البته هرماه قبل از پری اینجوری میشد ولی این ماه یکم بیشتر دل درد پری میگیرم ولی پری نمیشم صبح امروزم تهوع داشتم نمیدونم شایدم ماله استرس بوده که یه موقع حامله نباشم یه تستم زدم منفی بوده

ولی بازم نگرانم حس میکنم حامله ام

نظرع شما چیع ؟؟؟

تجربه این مدلی داشتید عایا؟؟؟

یا مصلن بارداری ناخواسته کسی داشته این مدلی؟؟

توروخدا جواب بدین

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ح عزیزم خیالت راحت بار دار نیستی بین ۸ تاد۱۰ روز عقب و جلو افتادن پریود طبیعی نگران نباشید

قبلن هم دو سه روز عقب مینداختم ولی نمیدونم چرا این ماه اینجوریم 

اصلا امکانش نیس .....همین استرس باعث عقب افتادن شده

ایشالله خبرباردار شدنت رو بشنویم عاجی میدونم شایدم بخاطرع خواب دیدنه خاله شوهرم اینجوری شدم خواب دیده ناخواسته باردارشدم دقیقا چندروز پیش😭

ایشالله خبرباردار شدنت رو بشنویم عاجی میدونم شایدم بخاطرع خواب دیدنه خاله شوهرم اینجوری شدم خواب دید ...

پس گریه کردنت کجا بود دیگه ‌....بچه خیلی خوبه دعا نمیکنم باردارباشی ولی اگه هم بودی انشاللله ک بسلامتی به دنیا بیان .....درضمن من ک به حرفهای دیگران اعتماد ندادم بعضی ها الکی میگن خواب دیدیم ک یعنی ببینن خبریه یا ن ....بعدم خواب ک حتمی نیس واس منم پارسال خواب دیدن باردارشدم ....هنوز ک نشده

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
پس گریه کردنت کجا بود دیگه ‌....بچه خیلی خوبه دعا نمیکنم باردارباشی ولی اگه هم بودی انشاللله ک بسلام ...

عاجی باردارنشدن بهتره تااینکه حامله بشی و کلی ذوق کنی بعدش سقط بشع همش میترسم دوباره اینجوری بشع میترسم مثله پارسال که دوقولوهام مردن دوباره حاملع بشم و بمیرع😭

عاجی باردارنشدن بهتره تااینکه حامله بشی و کلی ذوق کنی بعدش سقط بشع همش میترسم دوباره اینجوری بشع میت ...

قرار نیس وقتی یه اتفاق بد واسه ادم میوفته دوباره تکرار بشه ک.....مثل اینه ک یکی یه بار تصادف کنه و ازاون به بعد بترسه بره تو خیابون ....عزیزم خداصبرتون بده ولی باردار نشدن هم غم خیلی داره ....انشالللللله ک هرچی خدا صلاح میدونه واست اتفاق بیوفته

قرار نیس وقتی یه اتفاق بد واسه ادم میوفته دوباره تکرار بشه ک.....مثل اینه ک یکی یه بار تصادف کنه و ا ...

خدا اگه صلاح دونست بودکه حال و روزع بنده هاش این نبود من پارسال دومین تجربه ی سقطم بود قبلشمدوسال پیش سقط داشتم دوتاش خیلی بده ولی غم ازدست دادن بچه خعلی بدترع به بچه دارشدن فکرنکن دیگه یه دکارخوب برو آی یو آی یا آی وی اف کن ایشالله میشع

خدا اگه صلاح دونست بودکه حال و روزع بنده هاش این نبود من پارسال دومین تجربه ی سقطم بود قبلشمدوسال پی ...

اخه هزینشو ندارم ولی ای یو ای این ماه باید میرفتم ک نرفتم حالا انشاللللللله ماه بعد میرم

خدا اگه صلاح دونست بودکه حال و روزع بنده هاش این نبود من پارسال دومین تجربه ی سقطم بود قبلشمدوسال پی ...

اگه دومین سقط بوده دنبال درمانش باش انشاللله ک با دوتا قرص مشکلت حل میشه .......من ک فعلا حسرت یه بی بی چک مثبت به دلم مونده😢

اخه هزینشو ندارم ولی ای یو ای این ماه باید میرفتم ک نرفتم حالا انشاللللللله ماه بعد میرم

ازروزه عاخره پریودت رازیانه دم کن و بخور ایشالله ماهه بعد خبره بارداریتوبشنویم ولی اگه رفتی استرس نداشته باش به خودت تلقین کن این دوسال نشد دوسالع دیگه هم روش و واست مهم نباشع بگو اگه نشد دوباره میرمانقدرمیرم تابشع اینجوری استرست کم میشه استرس مانع بارداری میشهـ

اگه دومین سقط بوده دنبال درمانش باش انشاللله ک با دوتا قرص مشکلت حل میشه .......من ک فعلا حسرت یه بی ...

هرکدوممون یه دردی داریم که درمونش فقط دسته یه نفره که متاسفانه اصلن نمیبینه مارو

ازروزه عاخره پریودت رازیانه دم کن و بخور ایشالله ماهه بعد خبره بارداریتوبشنویم ولی اگه رفتی استرس ند ...

مرسی از دلگرمیت انشاللللله ک همین ماه باردارمیشم طبیعی و کار به ای یو ای نمیکشه ....😢پرولاکتینم بالاست نمیتونم رازیانه بخورم

هرکدوممون یه دردی داریم که درمونش فقط دسته یه نفره که متاسفانه اصلن نمیبینه مارو

ناشکری نکن .....میبینه و خودش بهتر صلاحتو میدونه ....این طوری نگو ....اگه خدایی نکرده بچه هات به دنیا میومدن و بعد چندسال میمردن ک بدتر بود ....خدا خودش مواظب ما هست و بهتر صلاحمونا میدونه