2777
2789
عنوان

جواب آزمایش

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست

من تجربه ای ندارم ولی حتما هورمون بارداری تو بدنتون ترشح شده دیگه منظور از پریودی پریودی شدیده؟

من امروز موعدمه سیکلام ۲۸ روزس ولی معمولا زودتر میشم ۲۶ ۲۷ اینطوریا

امروز باید پری بیاد ولی هنوز نیومده دیروز بی بی گذاشتم منفی بود الان ازمایش نشون میده؟چون امروز باید یه عکس از قفسه سینم میگرفتم توهم زدم نکنه باردارم.

ولی میدونم نیستم حس پری رو دارم قشنگ فقط الکی علافم کرده برنامه هامو ریخته بهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم دکترم گفت من فوق العاده باید مراقب باشم ولی آخه مراقبت چطوری میشه؟

خوب باید دکتربهت قرص بده تافیبرومت تاحدودی برطرف بشه و خودتم تورژیم غذاییت بایدبدونی چه چیزی بخوری بهتره بشه وضعیتت سعی کنی تاحدودی پیاده روی بری

امروز یه خانمی رو تو رویان دیدم ۳ ماه بود پریود نشده بود ولی میگفتن تو سونو چیزی مشخص نیست.اون بیچاره هم کلی سر در گم بود.نمیدونست چکار کنه.کلا ما خانما همیشه بیشتر از اقایون اعصاب خردی داریم.

ایشالا شما هم بارداری برای منم دعا کن.جواب ازمایشتم بگو همینجا

سلام اگه پریود شدین با حاملگی هم ممکنه ها

من مامان سر خودم تا هفت ماهگی خون میدیدن سر موعد پریودیاشون، و ماه به ماه تا هفت ماهگیشون کمتر میشد

زن عموم هم سر دخترش پریود میشد تا چهار ماه

طبیعیه، ولی نادر

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...