2777
2789
عنوان

مامانم همه رو مجبور کرده با من قهر کنن.. درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 33 پست

عمه منم به حرف مادر بزرگم گوش کرد دور از جونت بد بخت شد حتی نذاشت بچشو بیار با خودش اونم شیر خوار الان پسرش مردی شده برا خودش مامانشم نمیخواد بعد نزدیک ۲۰ سال طلاقشو گرفتن الان از اون عمه خوشکلم ی اسکلت بیجون مونده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مادر بی منطقی زیاد خودتو سبک نکن بذار زمان بگذره درست میشه

تازه میگه من از بس منطقی ام بچه هام به حرفم گوش میکنن 

خبر نداره ازترسشونه 

ولی من اختیار دار زندگی خودمم از کسی ترسی ندارم

منم با مامانم قهر کردم چون بهم میگه تو حرمت ما نگه نداشتی ولی داداشت داره داداشم تا تونسته اونا از لحاظ مالی چپاول کرده از آپارتمان خونه گرفته تا ماشین مغازه منم اعتراض کردم گفتند تو دختری حقی نداری اما خداشاهد شوهرم برای مادرم کارهای کرد که شوهرش داداشم نکردم شوهرم ناراحت شد گفت دیگه نمیام

تو را  من چشم در راه دارم

اول و آخر شوهرت به دردت میخوره.

بچسب به زندگیت.

بالاخره مادرتم میفهمه که دیگه اختیار دخترش تو دستش نیست

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
واقعا از این مادرا هم هستند؟؟؟؟آدم تعجب میکنه...شوهرتو بچتو بچسب تهش همینا برات میمونند...بری خونه م ...

نه بابا مامانم چسبیده به شوهر خودش 

آخه بابام فوت شده ناپدری دارم 

یه تار موی شوهر خودشو با صد تا بچه عوض نمیکنه 

ولی توقع داره من شوهرمو ول کنم

تازه میگه من از بس منطقی ام بچه هام به حرفم گوش میکنن  خبر نداره ازترسشونه  ولی من اختیا ...

مامانه منم یه سلطه گر کامله دوست داره من وشوهرم به دستورش باشیم ولی وقتی صحبت فضل بخشش میشه پسراش براش مثل حوری بهشتند منم بدترین ادم روی زمین

تو را  من چشم در راه دارم
اول و آخر شوهرت به دردت میخوره. بچسب به زندگیت. بالاخره مادرتم میفهمه که دیگه اختیار دخترش تو دستش ...

آخه واسش عجیب میاد 

میگه یعنی تو میگی اختیار زندگیت دست خودته و به من ربطی نداره؟؟؟؟

آخه واسش عجیب میاد  میگه یعنی تو میگی اختیار زندگیت دست خودته و به من ربطی نداره؟؟؟؟

بگو آره.

ادم وقتی متاهل میشه خودش باید برای خودش تصمیم بگیره و هرکاری که به صلاح زندگی مشترکش باشه رو انجام بده.

مادر و پدر احترامشون واجبه ولی اول زندگی خودِ آدم مهمه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

مامانت اشتباه می کنه و با شوهرت خوب باش ولی خوب سعی کن روابطو یه جوری حسنه کنی چون بالاخره آدم نباید پل های پشت سرشم خراب کنه خودت سعی کن یه ذره منت کشی کنی یا به شوهرت بگی به خاطر تو یه جوری از دل مامانت در بیاره و وسطو جوش بدی

بگو آره. ادم وقتی متاهل میشه خودش باید برای خودش تصمیم بگیره و هرکاری که به صلاح زندگی مشترکش باشه ...

بدش میاد من با فامیل هامون رفت و آمد میکنم 

آخه خودش با همه قهره 

هی میگه اینا چرا میان خونه ت

بدش میاد من با فامیل هامون رفت و آمد میکنم  آخه خودش با همه قهره  هی میگه اینا چرا میان ...

خب ببین توی این مورد حق داره.

لابد یچیزی هست که اونا باهاش قهرن.

اینجوری داری پشت مامانتو خالی میکنی.

چقدر زندگی تو شبیه منه!

چقدر طول کشید تا یاد گرفتم چطوری باید رفتار کنم!

ببخشید چند سالته