2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا رنگ روغن زدم موفق شدم زدن شم راحت بود فقط خوشم نمیاد برق میندازه 

آفرین، خیلی خوبه، گفتی دیوارتون قبلش گچ بود؟خیلی سمباده کشیدی قبلش؟بعد از رنگ رو دیوار ناهمواری دیده نمیشه؟ قبل لز رنگ روغن الف زدی دیوار رو؟

آفرین، خیلی خوبه، گفتی دیوارتون قبلش گچ بود؟خیلی سمباده کشیدی قبلش؟بعد از رنگ رو دیوار ناهمواری دیده ...

نه رنگ بود فکر کنم رنگ پلاستیک  

نه اصلا سمباده نکشیدم 

خوب راستش دیوارمون صاف بود ناهمواری نداشت فقط روش کلی نقاشی اثر دختر یک سال و نیمه ام بود 😊😊😊😊

ببین یک ورق هست اسمش سمباده است اگر جایی دیوارتون بلند هست بزن که هم سطح بشه گچ اگر گچ باشه خیییییی ...

سلام ببخشید برا خونه ای که دیواراش گچه و هنوز رنگ نخورده باید قبل از رنگ زدن روغن الف بزنیم به دیوار؟واینکه جاهایی رو که ترک داره چطور بگیریم؟ ممنونم 

نه رنگ بود فکر کنم رنگ پلاستیک نه اصلا سمباده نکشیدم خوب راستش دیوارمون صاف بود ناهمواری نداشت فقط ...

عزیزم منم اتاقمون کثیف شده چند قوطی رنگ میخواد چ رنگی ولا چی رقیق کنم نسبتش چقدر باشه ممنون میشم بگی

عزیزم منم اتاقمون کثیف شده چند قوطی رنگ میخواد چ رنگی ولا چی رقیق کنم نسبتش چقدر باشه ممنون میشم بگی

خود رنگ فروشی ها میدونن فقط بدون باید مث شیر رقیق کنی سه چهار بار بزنی تا رنگ ات هم ظریف کار بشه هم رنگ زیاد نبره