2777
2789
خدا حفظت کنه عزیزم 😘😘 ممنونم ازت  نجاتم دادی  دخترم چند مدتیه منو دیونه کرده ، اتاقم ...

خواهش میکنم

ممنون از شما

رنگ الوان بگیر 

سرچ کن توی شهرتون

مثلا عکسی چیزی میبری عین همون رنگ رو کامپیوتری درست میکنند میدن بهت یا دخترت رو ببر آلبوم ها رو ببینه خودش انتخاب کنه

کلی ذوق میکنه 

موفق باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چی با سمباده بکش.ما دیوارمون گچه. بتونه کاری ام میخاد.بتونه کاریش چی؟؟ @گلابتون_خانوم   ...

اگر سوراخ داشته باشه بتونه میخواد که الان بتونه اماده می فروشن نمیخواد خودت درست کنی... گچ لازم نیست.. ولی دیواری که قبلا رنگ روغنی شده چون خیلی سطحش براق هست اگر سمباده نزنی یکم لیز میشه رنگ سر میخوره یه جا جمع میشه یا به همه جا یکنواخت نمیچسبه....کار سختی نسیت... یه کاغذ سمباده رو به سر طی بچسبون از پاییینه با بالا بکش روی دیوار ..هر دیوار 15دقیقه وقت میبره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
وای ب من ادرس بده. رنگو کامپیوتری درست میکنن؟چ جالب ... تو چ رنگی کردی؟؟

شریعتی پایین تر از حسینیه ارشاد فروشگاه رنگ مرکزی

آره خیلی باحاله

میری کلی کالیته رنگ داره انتخاب میکنی یا مثلا یک عکس میبری حتی از روی گوشی یک دتکتور داره میگذره روی عکس کدش رو پیدا میکنه میده به کامپیوتر رنگ های اصلی رو ترکیب میکنه اون رنگی که میخای میده بهت

آماده هم هست یعنی رقیق کردن و اینا نمیخاد

من نقاشی کردم دیوارهاش رو

۷ یا ۸ تا رنگ گرفتم

ینی چی با سمباده بکش.ما دیوارمون گچه. بتونه کاری ام میخاد.بتونه کاریش چی؟؟ @گلابتون_خانوم   ...

ببین یک ورق هست اسمش سمباده است اگر جایی دیوارتون بلند هست بزن که هم سطح بشه گچ

اگر گچ باشه خییییییلییییییی راحتتره چون جذب آب داره فقط یکم رنگ باید بیشتر بگیری چون آب میکشه گچ

رنگ رو رقیق نکن سوراخ های ریز جای میخ رو میگیره و دیده نمیشه ولی اگر جایی دیوارتون ضربه خورده زیاد اون فرق میکنه

عزیزم چقدر واردی  افرین بهت  یعنی شابلون گذاشتی رو دیوار ؟

من از روی این طرح کشیدم شابلون نمی خواست راحت بود

الان خونه نیستم عکسش رو برات بگذارم

ولی توی اینترنت سرچ کن کارای قشنگی هست کلی ایده میگیری

من همین عکس رو بردم رنگ هاش رو گرفتم

رنگ بک گراند رو به جای اون طوسی آبی طوسی خیلی کم رنگ گرفتم 

بقیه اش دقیقا همینه