2777
2789
عنوان

هر طور که شده بیان این تاپیک بخونید و سعی کنید پر بازدید شع

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 39 پست
بله اکثرا هم غیر مستقیم اما ما میتونیم کنترلش کنیم خوب چرا زندگیمون قشنگ نباشه جا اینکه بشینیم بگیم ...

من روی سیب زمینی امتحان کردم دو قسمت کردم رو یکیش نوشتم عشق رو یکیش نوشتم نفرت. تو دوتا شیشه مختلف گذاشتم بعد دو هفته نتیجش جالب بود. نفرته سیاه شد کامل. عشقه روشن موند

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
واقعا هم همینه کار دنیا همین این حس بدی که منتقل ميشه تو وجود و ذهن آدم میمونه تا لنگش سرش بیاد و یه ...

اصلا تو دیدگاه افراد هم تاثیر میزاره 

الان اگر تاپیک شما پربازدید شد   فقط کافیه تاپیک بزنی مادرشوهرم جاری مو از گیساش آویزون کرده بیا و ببین چه خبر میشه و ضمنا فحش و نفرین هم انرژی منفی میاره که تو پربازدیدا مشهوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=89752816]من که یه مدت همش مثبت فکرمیکردم و فکر میکردم هرماه که باردار هستم چرا من باردارنشدم پس؟[/QUچون تمرکزت روی کاستی بوده که داشتی به مشکلت توجه کردی و دنیام میگه باشه من اون مشکل بیشتر بت میدم واقعیتش باید حس نیاز به اون خواسته نداشته باشی و برا خودت گندش نکنی   و موقع فک کردن به اون خواستت باید حالت خیلی خوب باشه و حالت و خوب کنه نه که بگی خو من که الان باردار نیستم

من تعجب میکنم چطور میتونن با حال بدشون تاپیک بزنن...من اصلا حوصلم نمیگیره..با اینکه کسیو ندارم سرمو بذارم رو شونش گریه کنم، درددل کنم، همین پریروز جمعه تو خونمون قیامت به پا شد...با مادرشوهرم دعوام شد و کتک کاری و فحش و و و ...غوغا بود

هرکس دیگه‌ای بود تاپیک میزد😑

🖤

اصلا تو دیدگاه افراد هم تاثیر میزاره  الان اگر تاپیک شما پربازدید شد    فقط کافیه ت ...

آره دقیقا  لعنت و نفرین بیشتربه خود طرف بر میگرده مگه  نه که تو دین ما میگن برا دیگران دعا کنید که دعای خودتون مستجاب شه دعا برای دیگران بیشتر به خودت بر میگرده

من تعجب میکنم چطور میتونن با حال بدشون تاپیک بزنن...من اصلا حوصلم نمیگیره..با اینکه کسیو ندارم سرمو ...

یه نفر چندوقت پیش تاپیک زده بود شوهرم داره منو می کشه 

به نظرم بخش پربازدیدا و داغ ترین و ولرم ترین ها حذف بشه مشکل حل میشه 

من تعجب میکنم چطور میتونن با حال بدشون تاپیک بزنن...من اصلا حوصلم نمیگیره..با اینکه کسیو ندارم سرمو ...

هنر اینه که تو حال بدت سعی کنی حالت خوب شه مگه نه که وقتی حالت خوبه که خوبه دیگه

آره دقیقا  لعنت و نفرین بیشتربه خود طرف بر میگرده مگه  نه که تو دین ما میگن برا دیگر ...

چند روز پیش یه نفر گفته بود که میخواد عکس یه نفر و پخش کنه چون شوهرش با اون بهش خیانت کرده ، فقط باید میومدی میدیدی که انواع نفرین ها رو یاد بگیری ، فحش ... فحش 

من وب نویس فرهنگی هستم 

کاملا درسته.اینجوریم

خوب عزیز من رو ذهنیتت کار کن بش حس نیاز نداشته باش بجاش حس خوبی داشته باش مثلا باور داشته باش یروز نینیت بغل میکنی نه اینکه بگی چطوری اینکه چطور باردار شی  با اینکه مشکل داری خوب حالت بد میکنه فقط حس خوب داشته باش

یه نفر چندوقت پیش تاپیک زده بود شوهرم داره منو می کشه  به نظرم بخش پربازدیدا و داغ ترین و ولرم ...

واقعا جای تاسف داره که چه لذتی میبری از کتک خوردن یه آدم دیگه که با شوق و ذوق میری میخونیش

واقعا جای تاسف داره که چه لذتی میبری از کتک خوردن یه آدم دیگه که با شوق و ذوق میری میخونیش

حالا اونش به کنار ، گریه و زاری و تپش قلب و اینا یه طرف 

شاید واقعا دغدغه ای به جز زجر بقیه ندارند بعضیا 

من دیشب حالم بد بود از دست نامزدم عصبی بودم تاپیک زدم همه ریختن تو تاپیک و اون لحظه یطوری بودم که اگه حامد کنارم بود تیکه تیکش میکردم ولی بعد اینکه از اینجا رفتم دوتا آهنگ گوش کردم و نوشتم کم کم حالم خوب شد نیازی نیست که حال بدمون جا اینکه خوب کنیم منتقلش کنیم