2777
2789

من مدتیه دارم تاپیکارو میخونم متاسفانه تاپیکا موضوعاتشون فقط بدبختی و کتک خوردن و خیانت و دروغه و خیلی جالبه که این تاپیکا پر بازدید میشن و انگار مردممون خیلی دوست دارن این اتفاقات ببینن دوستای گلم خانمای قدرتمند مامانای دلسوز به هر چی بیشتر توجه کنی وارد زندگیت ميشه اینحرف من نیست تقریباً همه افراد موفق تاریخ دنیا تو هر زمینه ای به این نتیجه رسیدن ببینید حال ماها و احساساتمون ددنیای پیرامونمون و تشکیل میده پس بیاین خوب و فک کنیم و حالمون روز به روز بهتر کنیم هیچ انسانی از کتک خوردن یه بنده خدای دیگه خوشحال نميشه و این حال بد تکرار ميشه وقتی اونقد به خیانتی که دیگران دیدن فک میکنی کم کم و کم کم سرت میاد این حتما دیدین بعد میگن آخه منم مثه فلانی خیانت دیدم عزیز من تو اگه دوست نداشتی چرا تو جه کردی که وارد زندگیت شه یه تصادف رخ میده همه میریزن سرش ببینن چی شده و اونقد تو تصادفای مختلف میاستن که ببینن چی شده و اون حال بد و به خودشون میدن که تصادف براخودشون پیش میاد  بیاین سعی کنیم شاد باشیم و مثبت فک کنیم تا تو اون شرایط مطلوب قرار بگیریم و از آدمهای منفی دور شیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم چقد موافقت کنم. چون تا حالا تجربه جذب نداشتم. اگرم داشتم غیر مستقیم بوده. 

سهم من از پربازدیدی یه پست😁

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

وقتی هم که وارد سایت میشی بی اختیار چشمت میخوره به پر بازدیدا که پر خون و خشونت هست ، عنوان هاشون انرژی منفی میده چه برسه به شرح 

استارتر یه چیزی میگم ولی ناامید نشو ، من دیدم بعضیا تو تاپیکا گریه می کنند ، تپش قلب می گیرند و حالشون بد میشه ، وقت خوای هنوز بهش فکر می کنند یا تا مدت ها ذهنشون مشغول یه تاپیک که اصلا معلوم نیست حقیقت داره یا کذب باشه 

البته اونایی که تاپیکای کتک و کشت و کشتار میزنند حالا به هر دلیلی و مردم رو سرکار میزارن نگران کننده تر هستند نسبت به افراد بالا 

نمی دونم چقد موافقت کنم. چون تا حالا تجربه جذب نداشتم. اگرم داشتم غیر مستقیم بوده.  سهم من از ...

بله اکثرا هم غیر مستقیم اما ما میتونیم کنترلش کنیم خوب چرا زندگیمون قشنگ نباشه جا اینکه بشینیم بگیم بزا ببینم ضمیر ناخودآگاه من چی جذب میکنه

وقتی هم که وارد سایت میشی بی اختیار چشمت میخوره به پر بازدیدا که پر خون و خشونت هست ، عنوان هاشون ان ...

واقعا هم همینه کار دنیا همین این حس بدی که منتقل ميشه تو وجود و ذهن آدم میمونه تا لنگش سرش بیاد و یه عمر نمیدونه خودش این بلا رو سر خودش اورده