2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی .هرکی اطلاع داره میشه بیایین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 56 پست
عزیزم به عقل خودت رجوع کن آخه رقص مادر و دختری چه گناهی میتونه داشته باشه، بازی کردن با بچس، مجلس&nb ...

همون دیگه .شب شوهرم میگه بابا لاقل برا بچه آهنگ بزار برقصه ماه محرم که نیس .دپرس شده بچه .

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
دقیقا نظر منم همینه . یکی از اشناهامون عروسی بچه ش همکاراشو دعوت کرد . چند نفر دسته جمعی اومدن داخل ...

والا نمیدونم که حالا در حد خودمون اونقدرام گناه نمیکنیم و سرمون تو کار خودمونه میترسم با این جزئیات رعایت نکردن .اون دنیا ما جهنمی بشیم .ساسی و امثالش بهشتی😁

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون دیگه .شب شوهرم میگه بابا لاقل برا بچه آهنگ بزار برقصه ماه محرم که نیس .دپرس شده بچه .

میگن ماه مبارک رمضان . همش تبریک میگن . بعد صداو سیما ماه رمضون ک میشه با محرم فرقی نداره ... چه داستانیه اخه

باطل نمیکنه ولی این چیزا به صورت جداگونه گناهه ولی مبطل روزه نیست

یعنی حتی اگخ تو خونه برا خودم برقصم گناه کردم؟

میگن ماه مبارک رمضان . همش تبریک میگن . بعد صداو سیما ماه رمضون ک میشه با محرم فرقی نداره ... چه داس ...

آره والا قدیما باز یه شبکه ظنز داشت .خانه بدوش .متهم گریخت .....دلمون ساد میشد الان همه چی تظاهر شده

بچه ها اینجوری از هر چی روزه و ماه رمضونه زده میشن ، 

به خدا با این اوضاع که خیلیا تو ملع عام با اون وضع میگردن و میخورن .یه چیزیم میگی میگن به اعتقادات هم احترام بزارید .موندم این بچه هارو چجوری با خدا و دین بیستر نزدیک کنیم

به خدا با این اوضاع که خیلیا تو ملع عام با اون وضع میگردن و میخورن .یه چیزیم میگی میگن به اعتقادات ه ...

چیزی که این ملتو از دین زده کرده فقط اجباره اجبارر، اگه واقعا بخایم بچه هامون با خدا باشن باید با  رفتار و اخلاق خودمون جذبشون کنیم و باهاشون دوست و پایه باشیم و به هیچ عنوان برای هیچ چیزی اجبارشون نکنیم، انشالله خدا خودش کمکمون کنه

چیزی که این ملتو از دین زده کرده فقط اجباره اجبارر، اگه واقعا بخایم بچه هامون با خدا باشن باید با&nb ...

به خدا قبلنا که پا میشدم برا روزه خیلیا چراغاشون روسن بود الان کلن همسایه روبرویی خاموشن یا یکی روشن .من آمار نمیگیرما😂بعصی وقتا دوس دارم از پنجره صدای اذانو بسنوم نگام میوفته .خوب بلاخره تو یه جامعه اگه یه کاری پی و بگیری بقیه هم همرنگ جماعت میشن .الان جامعه ی ما فاز روشنفکری و غربزدگی گرفته خیلی جاها مخصوصن شهرای بزرگ

یعنی حتی اگخ تو خونه برا خودم برقصم گناه کردم؟

نه برای خودت نه

جلوی بقیه غیر از شوهر گناهه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂