2777
2789
عنوان

ازدواج برادرم خانومای تبریزی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 38 پست
عکس داداشمو بزارم میفهمید چرا گفتم بالای ۲۵

عزیزم مهم سن شناسنامه ایی هر کی گفت طرف چن سالشه نمیشه که گفت قیافش ۲۰ میخوره که😕

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای 25 😐بالای 30 باید باشه .. بعدش واقعا عجیبه یه آقا 40 ساله کسی رو خودش نمیشناسه واسه ازدواج ؟ ...

عزیزم میشناسه و خیلیا پیشنهاد میدادن به جان بچم قسم ولی میترسیم میگه اونای دخترای بی بندو بارن اهل زندگی نیستن

عزیزم میشناسه و خیلیا پیشنهاد میدادن به جان بچم قسم ولی میترسیم میگه اونای دخترای بی بندو بارن اهل ز ...

با کسی دوست نیست یعنی؟؟؟؟

عزیزم میشناسه و خیلیا پیشنهاد میدادن به جان بچم قسم ولی میترسیم میگه اونای دخترای بی بندو بارن اهل ز ...

از رو چی اینجور گفته؟شاید مثلا یکی تیپش جلف باشه ولی خو خوب باشه.تحقیق کرده؟

من نگفتم که ۲۵ سال تا سی سال از اونور محدود نکردم فقط گفتم پایین ۲۵ نباشه عجبا چقد بد واکنش میدید اص ...

وقتی میگی از 25 ...یعنی 25 نه 26 که میخواین چرا اصل مطلب همین 

خودشناسی DNA plus
من نگفتم که ۲۵ سال تا سی سال از اونور محدود نکردم فقط گفتم پایین ۲۵ نباشه عجبا چقد بد واکنش میدید اص ...

عکس بده ببینمیش این داماد رو