2777
2789

سلام.

برای من که اصلا درد نداشت....یک ساعت قبل از عکس یه آرامبخش خوردم.

یه شیاف دیکلوفناک هم یه ساعت قبل از عکس استفاده کردم...

ارامبخش و قبلش از منشیش بپرس..

کل تایم عکس ۵ دقیقه هم نشد...

درست میشه دایی  

سلام برا هرکی متفاوته اونایی ک چسبندگی دارن درد میکشن منو انقدر ترسونده بودن تو نی نی سایت فک کردم چی هست همش منتظر درد وحشت ناک بودم وقتی تموم شد گفتم همین ؟؟ کلی تعجب کردن البته ب خودتم بستگی داره نبایید بدنت سفت کنی نفس عمیق بکش تن تن ب چیزای زیبای زندگیت فکر کن حرف دکتر گوش کن تا سریع تموم بشه من همکاری کردم 10 دیقه طول کشید خانوم قبل من جیغ میزد تکون میخورد عکسش خراب میشد از دوباره 30 دیقه طول کشید ی پد بهداشتی هم ببر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسول داکسی سایکلین میدن واسه اینکه عفونت نگیری

شیاف دیکلوفناک

یک ساعت قبل اینکه نوبتت بشه ی ژلوفن بخور با ی آرامبخش.

ی نوار هم با خودت ببر داخل.

ب نظر من مقدار دردش بستگی ب اون دکتری داره ک برات انجام‌میده. خیلیا میگن ما اصن حالیمون نشد چی شد...

ولی بعضیا مث من درد کشیدن. دکتری ک واسه منو انجام داد خیلی وحشی و اخمو بود. خیلی درد کشیدم چون لوله‌م بسته بود.

ولی ب تنها چیزی ک فکر میکردم و باعث میشد تحمل کنم درداشو، این بود ک ارزششو داره ک لوله‌م باز بشه و باردار شم... همش ب خودم میگفتم من بخاطر بوجود اومدن نی‌نی هرکاری باشه انجام میدم این ک چیزی نیست...😭

خدارو هزارمرتبه شکر... کلی دوا درمون کردم و ماه بعد از عکس رنگی باردار شدم...😭

ممنون عزیزم  واسه بارداری تاثیری داره ؟!

اگه چسبندگی داشته باشی باز میکنه خیلیا دو ماه بعدش باردار شدن انشالله ک خیرت باشه من ک 4 ماهه انداختم خبری نیست اخه مشکل نداشتم نمیدونم والا

ممنون عزیزم  واسه بارداری تاثیری داره ؟!

خیلی تاثیر داره... خییییلی...

خیلیا همش میگن ما مشکلی نداریم ولی بچه‌دار نمیشیم... اینا نمیدونن ک لوله‌هاشون بسته‌ست یا چسبندگی داره...

من ب همه‌ی اقدامی‌ها این عکس رنگی رو میشنهاد میکنم چون واقعاً ارزششو داره و تا لوله‌هاشون باز و تمیز نشه نمیتونن بچه‌دار شن.

مرسی عزیزم انشالله جفتمون این ماه نی نی دارشیم النگوهاتم در نیار ربطی نداره ی تخت میخابی روش

الهییییی آمین 😍😍😘

اخه تو گوگل خوندم نوشته بود طلاهاتونو دربیارید وگرنه اشتباه نشون میده