2777
2789
عنوان

جدا خوابیدن از شوهر بد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درمان کنید..اختلالات خواب شامل خروپف هم هست دیگ..پدرومادرمنم یه مدت ب خاطر ی سری مسائل ب جز قهر ک خودمم درست سردرنیاوردم...جدا میخوابیدن و به نظرم خوب نبود ولی بعد یه برنامه مشاوره تی وی راجع ب روابط زن و شوهر در خانواده و این حرفا دیگ جدا نمیخوابن  و من احساس میکنم الان خیلی صمیمی تر شدن باهم..اون موقع بابام ب روش نمی آورد ولی از جدا خوابیدن مامانم ناراحت میشد

#🚫نکن  لایک لطفا💋💋💋

من بعد تولد دخترم، من و دخترم رو تخت میخابیدیم شوهرم و پسرم هم کنار هم

نه اینکه دلیل خاصی داشت

من شیر که میدادم همونجا میخابیدم اونم پسرمون رو میخابوند

این مسئله خیلی روم تاثیر گذاشت

کلا رو روابطمون در طول روز تاثیر گذاشت

الان سعی میکنم کنار هم باشیم

ما هم جدا می خوابیم،تا حالا مشکلی نداشتیم 

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
علت؟

حساسیت من به سر و صدا

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
راضی نیس ولی چون میدونه لاغر کنه اگه شب شام نخوره بهتر میشه حاضر نیس انجام بده

خوب خیلی بده

خواهر برادر نیستید ک جدا بخوابید

ادم باید واس زندگیش دو نفری تلاش کنن اینجوری عادت میشه همیشه و سردی میاره

یادت نره شکستن دل تاوان دارد.یادت نره عمر و جوونیت پایان داره....
خوب خیلی بده خواهر برادر نیستید ک جدا بخوابید ادم باید واس زندگیش دو نفری تلاش کنن اینجوری عادت می ...

چرا یه طرف باشه خوب اون بره واسه خروپف کاری کنه.عزیزم تاحالا بیخوابی نکشید نمیدونی چه قدر بد دائم بیدار باشی یه نفر کنار تو خواب ناز با سروصدا بخواب

چرا یه طرف باشه خوب اون بره واسه خروپف کاری کنه.عزیزم تاحالا بیخوابی نکشید نمیدونی چه قدر بد دائم بی ...

ميدونم عزيزم منم منظورم به همسرته كه بايد اون تلاش كنه چون مشكل از سمت ايشون ه

یادت نره شکستن دل تاوان دارد.یادت نره عمر و جوونیت پایان داره....