2777
2789
عنوان

جدا خوابیدن از شوهر بد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوابم سبک و حساس واسه همین جدا میخوابم 

خرو‌پف بخاطر چاقیه،اگه لاغر بشه، از بین میره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

شوهرم منم چاقه  نصفه شب میخاد برگرده  من سکته میکنم تو خواب 😂 انقد بد برمیگرده و من رو تشک تخت بالا پایین میشوم😂 ولی قهرم باشم باید پیشم بخوابه و پام به پاش بچسپه😂 اونم همینطور  میگه بیا بچسپه خوابم نمیبره😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
من خوابم سبک و حساس واسه همین جدا میخوابم 

منم پشه وز کنه بیدار میشم اولا برای منم خیلی سخت بود ولی شوهرم از جدا خوابیدن بدش میاد یعنی قاطی میکنه عصبی میشه برای همین منم دیگه عادت کردم الان منم نمیتونم جدا بخوابم

خوشحال میشم پیجم 

منم خیلی واسه خروپف اذیت و عصبی میشدم به بار به انیمبشن بود که مرده از صدای خرو پف زنش ناراحت میشد و نمیتونسته بخوابه یه بار صداشو ضبط میکنه که به زنه نشون بده که چه قدر اذیت میشه و چند ماهی میگذره و زنه میمیره بعد مرده حسرت روزایی رو میخورد که زنش پیشش بود و نمیتونست تنهایی بخوابه واسه همین میره صداروکه ضبط کرده بود پخش میکنه و اونجوری خوابش میبره

اینو که دیدم دیگه غر نزدم و همیشه پیشش میخوابم الانم صداش هست ولی عادت کردم