2777
2789
عنوان

بچه ها الکی الکی علائم بارداری دارم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانو حتما با ماما یا یه متخصص مشورت کن ولی فکر کنم منظورت این که 20روز پاکی و حدودا 7یا 8روز پریود .خوب علائم و روزت  رو براشون توضیح بده خودشون تشخیص میدن .نگرانی نداره خانم گل همین که همسرت راضی شده خوشحال باش

بانو حتما با ماما یا یه متخصص مشورت کن ولی فکر کنم منظورت این که 20روز پاکی و حدودا 7یا 8روز پریود . ...

ممنون از جوابت دوست با فرهنگم. اره بیست و یک روز پاکم ولی زود علائم تخمک گذاری دارم 

ممنون از جوابت دوست با فرهنگم. اره بیست و یک روز پاکم ولی زود علائم تخمک گذاری دارم 

شاید به غذات بستگی داره .البته من دخترم منم حدودا 20روز پاکم روز 14یا 15شکمم یه جوری میشه .بنظرم گفتید 6روز زیاد یا شاید اصلا اون چیزی نباشه که تصور میکنید  .گفتی ذختره تخمدانت کم .استرس نگیر حتی هستن با  نصف نصف تخمدانشون بچه دار میشن حتی یک سوم ..(اینو یه متخصص میگفت).راحت بگیر با یک دکتر خبره مشورت کن یه مدت نهایت خرج زیاد میشه ولی میدونی که ان شاءالله پروردگار یه نی نی سالم میده بغلت و دامنتون سبز میشه اصلا از کجا معلوم چند قلو نباشه 😁😆

شاید به غذات بستگی داره .البته من دخترم منم حدودا 20روز پاکم روز 14یا 15شکمم یه جوری میشه .بنظرم گفت ...

اره چون ذخیره تخمدانم کمه خیلی میترسم و پاپیچ شوهرم شدم واسه بچه دوم بشدت. شما روزهای تخمک گذاریت درسته چون همون روزا منم دارم و زیر دلم میگیره ول میکنه ولی اینکه چرا ترشحات انقدر زوده متعجبم. ممنون از محبتت ایشالله شما هم سعادتمند باسی همیشه

اره چون ذخیره تخمدانم کمه خیلی میترسم و پاپیچ شوهرم شدم واسه بچه دوم بشدت. شما روزهای تخمک گذاریت در ...

اون اسپرمای دزدی به کارت نیومد؟ حامله نبودی؟😂

خدایا منو برای بار دوم لایق مادر شدن بکن🙏🙏