2777
2789
عنوان

بیاین به یه مادر کم تجربه نگران و نی نیش کمک کنین. ثواب داره.

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم اینجوری شده بود بردمش دکتر بهش دارو نداد گفت بخور سرد بزارید بالای سرش گفت اصلا نیاز به دار ...

افرین..بهترین راهه.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

دکترش متخصص اطفال بوده؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بخور بده تو روش آروم آروم به حرف دکترا هم نباید اکتفا کرد

چن وقت پیش پسرمو بردم دکتر یه قرص براش نوشت باور کن از گلو من پایین نمیرفت رفتم بهش گفتم معلوم شد آزمایشگا اشتباه داده حالا قرص تجویز دکترو که داد دیدم برا بچه هاییه که شب ادراری دارن بهش ندادم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

برای دل دردش که قطرش بده،دختر منم الان ده ماهشه وتا چهارماهگی کولیک داشت،برای حساسیتشم باتوجه به اینکه  بهاره،خیلی از بچه ها از جمله بچه دوستم دچار میشن،باتوجه به معاینات لابد لازم بوده،گاهی سود یه دارو از صررش کمتره،نگران خواب الودگیش نباش،بچه نوزاد چون بدنش از هر دارویی پاکه،معمولا با کوچکترین دارو خواب اور دچار خواب الودگی میشه،شیر بهش بده ولی حالا اگه دو ساعت ،سه ساعت شد ،قندش سریع نمیفته

دکتربچه راعوص کن فکرنکنم خس خس باشه  ببین اگه خس خسش همراه تنفسشه که زیدپاده بایدحتماببری دکت ...

بینی ش رو نه. بلد نیستم. چکار کنم؟؟؟قطره ننوشته برا بینی ش. خس خسش رو بشمارم؟؟؟؟

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.

من ندیدم ب نوزاد بدنا این داروهای آنتی هیستامین جالب نیستن اصلا برای زیر شش ماه

ضمن‌اینکه خس خس سینه در نوزادی معمولا علامت رفلاکسه داروی الکی نده ببرش فوق تخصص گوارش کودکان

به بچه داروهای شیمیایی نده پسرمنم خس خس میکردولی به خاطرنرمی مجرای تنفسی که روی هم قرارمیگیره ولی اللن خوب شده کولیک اید وکولیکزوایناهم هیچ تاثیرندارن خودت روزی دوباربعدغذانصف استکان عرق نعناویه کوچولونبات بخور اروغ بچه روهم بگیر عرق نعناهم میتونی بدی یه قاشق چایخوری البته مخلوط عرق نعناواب جوشیده سردشده ویه کوچولونبات 

ب هیچ عنوان ب بچه یک ماهه دارو نده برای خس خس . فقط بخور سرد . قطره بینی . شیر خودتو بده خوب میشه . ...

بخور سرد منظورت چیه. چطوری. قطره بینی چی بگیرم. چنبار در روز بریزم.

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.