2777
2789

سلام من هفته 31 هستم از دیشب یه سری دونه های ریزی روی دستم ظاهر شده که گاهی با خارش همراهه ابله مرغان نیست چون توی مجردی گرفتم جای گزش حشره هم نیست، ولی مثل گزش حشرس

زدم نوی گوگل نوشته علائم ماه های آخره بعضیا دارن

کیا مثل من بودن و میخواستم بدونم برای نی نی ضرر نداره، چکار کنم بره؟ 

ممنونم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

من تو ماه آخر بدنم دونه میریخت دکتر گفت حساسیت پیدا کردی به جفتت

وقتی بچه هم دنیا اومد تمام بدنم خارش میداد.آتیش گرفته بودم.داغ میکردم.همش هندونه میخوردم.خاکشیر میخوردم.عرقیات خنک میخوردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اطلاعی ندارم عزیزم  ولی من روی شکمم دونه زد گفتن از گرمیه تخم شربتی خوردم بهتر شدم

به منم گفتن شاید از گرمیه

تخم شربتی ضرر نداره؟، چند ماهگی مصرف کردی خانمی؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
من تو ماه آخر بدنم دونه میریخت دکتر گفت حساسیت پیدا کردی به جفتت وقتی بچه هم دنیا اومد تمام بدنم خا ...

چه عرقیات می‌خوردی عزیزم من میترسم هر چیزی بخورم 

فقط هندوانه میخورم

به منم گفتن شاید از گرمیه تخم شربتی ضرر نداره؟، چند ماهگی مصرف کردی خانمی؟ 

نه بابا چه ضرری کلی خاصیت داره و مقوی شربتشو درست کن روزی دو تا استکان بخور لیمو شیرین بخور هندونه بخور عرق کاسنی بخور