2777
2789

خانوما من خیلی احتیاط میکنم اما خب خونم طبقه دومه مجبورم در طول روز یبارو پایین برم اگ کاری باشه. هر دفعه زیر دلم و واژنم تیر میکشه درد پریودی میگیرم. ترشحم زیاد میشه. احتیاط میکنم خیلی یواش بالا پایین میرم اما بازم درده. واسه چیه؟ چیکار کنم؟ هفته18هستم

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

بالا پایین شدن از پله خوب نیس به دکترت بگو حتما که اگه صلاح دونس بخاطر دردت قرص بده بهت

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالا پایین شدن از پله خوب نیس به دکترت بگو حتما که اگه صلاح دونس بخاطر دردت قرص بده بهت

قرص دارم مصرف میکنم. پله هم ممنوع بود چون جفتم پایین بود ولی الان جفتن کشیده بالا

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
قرص دارم مصرف میکنم. پله هم ممنوع بود چون جفتم پایین بود ولی الان جفتن کشیده بالا

خب رعایت کن منم قرص و شیاف باید تا اخر 37 هفته استفاده کنم خدای نکرده زایمان زودرس نداشته باشم نی نیت مهمتره عزیزم چند ماه تحمل کن ایشالا دنیا بیاد هر کاری خواستی بکن که بعد پشیمون نشی کاش احتیاط میکردم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

منم مخصوصا برا بالا رفتن خیلی اذیت میشم دیگ انقد یواش یواش میرم که زیاد خسته نمیشم گاهی هم که نفسم میگیره یه کم میشینم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
منم مخصوصا برا بالا رفتن خیلی اذیت میشم دیگ انقد یواش یواش میرم که زیاد خسته نمیشم گاهی هم که نفسم م ...

شماهم درد میگیره دلت؟