سلام میخام یه کاری راه بندازم که درامدی برا خودم داشته باشم حدود بیست تا سی میلیون پول دارم .دوتا بچه کوچک هم دارم .شما جای من بودید چکار میکردید که با شرایط[بچه داری)هم خوب باشه؟؟لطفا اگه پیشنهادی دارین بهم بگین.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دیشب داشتم به شوهرم میگفتم اگر یکم پول داشتم مبرفتمدتو کار دیزاین تولد و بادکنک و اینا. بخدا خیلی درآمد داره. کافیه یهینمه هنر داشته باشی و یه مغازه اجازه. کنی و در کنار ش
با قدرت و توکل داریم تمام سختی ها رو پشت سر میذاریم
يا ميتوني ديزاين كيك رو حرفه اي ياد بگيري وسايلشم همه رو بخري چون يه همزن برقي خوب بايد بخري و سفارش قبول كني كاراي خاص بزني كه توي شهر يا منطقه تون كسي انجام نده
خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
اولش باید کلاس بری، از سرمایه کم شروع میکنی تو بورس سهام خریدن، یه سری سودها تضمینی هست و مطمئن، در کل راه بیفتی، درامد خوبی خواهی داشت، من خودم بیمه کار میکنم اولش خیلی سختی کشیدم ولی خداروشکر الان راه افتادم در کنار کار اصلیم کار بیمه هم انجام میدم، راه بیفتی تو یه کاری دیگه ادامه میدی