2789

چند روز پیش ما افطاریمونو خونه ی مادرشوهرم اینا دادیم.(خونه ی خودمون به دلایلی نمیشد).که مامانم اینا رو هم دعوت کردیم و بودن. حالا دو روز از ماجرا میگذره ویکی از خاهرشوهرام ی حالت سرماخوردگی پیدا کرده.مامانش براش تخم مرغ شکسته (تخم مرغ شکستن برا چشم زخمه، الان بحث درست بودن تخم مرغ شکستن نیست).به شوهرم گفته خاهرزنت چشمش کرده.!!!!!! واقعا جواب این حرکت چی میتونه باشه؟چقد بدم اومد ازشون.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خو حالا باشه چی میشه مگه . سخت نگیر 

بگو چشم قشنگ بوده حتما به چشمش خوشگل اومدی خخخخ

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...

همسرت نباید به شما میگفت که ناراحت بشی. 

شماهم دیگه خانوادتون رو جایی که اونا هستن نیار.

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

کاریت نباشه تو بخند وقتی اینطوری می‌کنند بی خیال حرص نخور دنیا دو روزه تو هم بگو اخ عزیز دلم تو خوشگلی دیدی چشم خوردی و از این حرفا چه جای عکس العمله بی خیال 🙃

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫