2777
2789

نمیدونم چه حسیه😁ترس داره تنهایی؟ تا الان ک حس میکنم نمیترسم. 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
نه بابا چ ترسی فیلم ببین تخمه چای بخور

+قرص خواب😁

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسابی تو نینیسایت بچرخ تا چشات خسته شه.سرت به بالش نرسیده میخوابی.

فقط اینکه تاپیک ترسناک نخون

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
حسابی تو نینیسایت بچرخ تا چشات خسته شه.سرت به بالش نرسیده میخوابی. فقط اینکه تاپیک ترسناک نخون

ترسناک مگ میزنن

من هر چند وقت یه بار عاشق تنهاییم لذت ببر کیف کن اعصابتو استراحت بده یکم    

اره خودمم میتونم برم خونه مامانم. اما از شلوغی متنفرم ترجیح میدم تنها بمونم. البته مادرشوهرم طبقه پایینه

استارتر شیرزنی ها. هرچند من خودم میترسم، ولی شما نترس    

تا الانش ک نترسیدم😁