2777
2789

فکر کنم ساده ها آهن باشه یا برا پر شدن بسته

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون موثرن! 

اونی که روش ساده ست و در بیار بچرخون پشتش شکلک داره

21 دونه قرصه همش هم موثر

بعدشم یاسمین نخور خون رو لخته میکنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
واسه قطع شدن خونریزی زایمان میخورم  بند نمیاد

کارت اشتباهه

خونریزی بعد زایمان برای سلامت رحم هست هرچی عفونت و چیز میز اضافه تو رحمت هست خارج میشه و رحمت کم کم جمع میشه

بعدشم این قرصا که خونریزی رو بند نمیارن!! 

فقط اگه قبل خونریزی خورده بشن عقب میندازن ولی موقع خونریزی کاری نمیکنن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کارت اشتباهه خونریزی بعد زایمان برای سلامت رحم هست هرچی عفونت و چیز میز اضافه تو رحمت هست خارج میشه ...

تجویز دکترمه 

سزارین شدم دکترم میگه من کل رحمت رو تمیز کردم خونریزیت غیرطبیعیه این همه وقت 

شش هفته رو رد کردم

تجویز دکترمه  سزارین شدم دکترم میگه من کل رحمت رو تمیز کردم خونریزیت غیرطبیعیه این همه وقت&nbs ...

خب اینا قطع نمیکنن که

ولی اگه خوردی از همون دونه ی اول مرتب بخور هر شب با شکم پر و سر ساعت تا 21 روز