ghaziiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 847 عنوان تورو خدا كمك كنيد كى ازين اندوسكوپى سر در مياره 95 بازدید | 10 پست 1398/02/21 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghaziiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 847 ببر دکتر ببینه. دكتر ديده دارو داده ولى نميگه زخم كجاى معدس بزرگه بدخيمه چيه اصلا اخلاق نداره ميخام ببينم زخم خطرناكى يا ممكنه بدتر بشه
ghaziiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 847 رفتی جوابو بگیری چیزی نگفتن بهت؟ نه گفتن مشكلى نيست معدت زخمه ولى اصلا نگفتن زخم كجاى معدس يا بزرگه خطرناكه چيه توضيحى ندادن دارو دادن فقط
narges___miss عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 10735 نه گفتن مشكلى نيست معدت زخمه ولى اصلا نگفتن زخم كجاى معدس يا بزرگه خطرناكه چيه توضيحى ندادن دارو داد ... واااای دختر چقد نگرانی تو این ک گفتن حله دیگه تو بدونی کجاش زخمه و چقد زخمه چ فرقی میکنه برات ما رفتیم ج از عمم رو بگیریم اصلا یه جوری شد مسئولش گفت من چیزی نمیدونم ببرید دکترش میگه اخرم فهمیدیم چون سرطان بود نگفته بودن 👄💄👠
ghaziiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 847 واااای دختر چقد نگرانی تو این ک گفتن حله دیگه تو بدونی کجاش زخمه و چقد زخمه چ فرقی می ... اخى عزيزم ايشالا خدا شفاشون بده 🙏🏻اخه من تو اينترنت خوندم زخم ها ممكنه تبديل به سرطان بشن و بدبخيم بشن ازون ميترسم😞
narges___miss عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 10735 اخى عزيزم ايشالا خدا شفاشون بده 🙏🏻اخه من تو اينترنت خوندم زخم ها ممكنه تبديل به سرطان بشن و بدبخيم ... شیش ماهی هست فوت کردن نه نگران نباش الان خیییییلیا زخم معده دارن فقط سعی کن هر شیش ماه اندوسکپی بگیری و چک شی 👄💄👠
ghaziiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 847 شیش ماهی هست فوت کردن نه نگران نباش الان خیییییلیا زخم معده دارن فقط سعی کن هر شیش ما ... ببخشيد عزيزم خدا رحمت شون كنه اخه اين دكتر من گفت ديگه نيازى نيست اندوسكوپى بشى😞از همون نگرانم كه ميخام ببينم زخم كجاس و در چه حديه كه ميگه ديگه نيازى به اندوسكوپى هم ندارى
narges___miss عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 10735 [QUOTE=89640297]ببخشيد عزيزم خدا رحمت شون كنه اخه اين دكتر من گفت ديگه نيازى نيست اندوسكوپى بشى😞از همون نگرانم كه م ...[/QUOTEفدات خب وقتی اینو گفته ینی خیییییلی اوکی هستی بیخود نگرانی اگه خطرناک بود ک دکتر ولت نمیکرد به این راحتی ک بگه نیازی نیست دیگه 👄💄👠