2777
2789
عنوان

لطفا فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6288 بازدید | 218 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصد دارین حتما اسم مذهبی بزارین اسمهای مذهبی جدیدتر هم هست چون بالخره بچه بزرگ میشه امکان اینکه ۱۰،۱۵ سال دیگه اسمشو دوست نداشته باشه هست

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

پیامبر گفتن مطابق دوره خودش بچتونو بزرگ کنین که این شامل اسم هم میشه.طاهره قشنگه و معنی خوبی هم داره اما به روز نیس.نمیگم از این اسمایی بذارین که حتی نمیشه راحت تلفظش کرد اما خب بعضی اسما هم قدیمیه و به دوره ما نمیخوره

من همین یه دونه ام!
خیلی هم زیباست سلیقه ای و البته اعتقادی هست من خودم اکثرهمکلاسیام یا فاطمه بودن یا زهرا یازینب 

عزیزم شما داری بیست سال پیشو میگی...ایشون نظر خواستن منم گفتم....خب اولش مینوشت بیاین تاییدم کنید ن اینکه بگه خوبه یا نه

طاهره اسم خیلی قشنگیه منم واسه دخترم دوست داشتم و به نظرم آهنگش هم خوبه.ولی چون اسم مادرشوهرم طاهره بود من فاطمه گذاشتم

طاهره تو ذهن من یه خانم خیلی خوشگل خوش اندام و با شخصیت رو تداعی می کنه

اسم هم قدیمی و جدید نداره.الان اینقدر همه اسماشون جورواجور شده که یه اسم قدیمی از همشون جدیدتره

وقتی دخترمو می برم جایی هیچ کس اسمش فاطمه نیست!!

مطهره یعنی دختر پاک و مطهر.

اسم دخترم

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

ببین طاهره اسم قشنگیه ولی خوب به اینده ی دختر گلتم فکر کن ممکن مورد تمسخر بقیه قرار بگیره ، اسمای پر معنای دیگه ای هم هست ، مطهره ، طهورا ، آیه ، تسنیم ( چشمه ای در بهشت ) ، سلما ، سامیه ، حسیبا ، حسانه ، حسنا ، ساره و .... 

عزیزم به نظرم این اسم رو انتخاب نکن. پسفردا بزرگ میشه دوستاش به خاطر قدیمی بودن اسمش مسخره اش میکنن از دین هم زده میشه

ببین من خودم مقید و مذهبی هستم از سادات هم هستم ولی این اسامی با اینکه معنی قشنگی دارن ولی تو زمون خودشون قشنگ و خوب بوده.الان اگه این اسمها رو بذاریم تازه باعث بی احترامی بهشون میشه.

مثلا نام حضرت یحیی کاملا جدید بوده و قبل اون کسی به اون نام وجود نداشته. دقیقا مثل اسمهای جدید الان که خیلیهاشونم معنای قشنگی دارن. .

به نظرم اگه میخوای اسم مذهبی هم بذاری به روز تر انتخاب کن ⚘