2777
2789
عنوان

لطفا فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6288 بازدید | 218 پست

این دلایلی ک گفتی هم خوبه ولی باید برای بچه اسمی انتخاب کنی ک وقتی بزرگ شد اسمش باعث خجالتش نشه الان همه اسم های جدید میگیرن نمیام طاهره بده منظورم آینه ک تو قرآن یا القاب حضرت زینب و فاطمه اسم های زیادی میتونی پیدا کنی ک زیباتر و امروزی تر باشن. بازم هرطور صلاح میدونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم خود شما هستید 

ولی من بودم این اسم رونمیذاشتم چون امکان میدادم بچه ام دوست نداشته باشه

متاسفانه توی جامعه ما اسمای مذهبی با برخورد درستی ادا نمیشن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیزم شما پسندیدین داری میگی ممکنه خیلیها نپسندن خودت الان یکم دودل شدی از بچه چ توقعی داری ک فردا تو جامعه از اسمش خوشش بیاد!

هم معنی این اسم اما بروزترشو یا فاطمه بزار چرا فاطمه نباشه اسمیه ک هرگز کهنه نمیشه

عزيزم خب اگه خودتون ميپسندين بذارين ،مباركش باشه اسم دخترتون .به سلامتي 

من اصلا مذهبي نيستم به هيچ وجه ولي خب هر كس يه سليقه و معياري داره براي اسم فرزندش . خوبه كه انقدر دقت و وسواس به خرج دادين ،مباركه

خب بپذیر ک قشنگ نیس...فک کن بعدا بره مدرسه...اسم همکلاسیاش چیا هستن اسم این طاهره

خیلی هم زیباست سلیقه ای و البته اعتقادی هست من خودم اکثرهمکلاسیام یا فاطمه بودن یا زهرا یازینب 

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...

عزیزم مهم سلیقه خودتونه . اما فکر نمیکنم در اینده از اسمی که براش گذاشتین خوشش بیاد.

درسته شما نوشتی فقط مذهبی ها بیان اما چه تضمینی وجود داره بچتون در اینده مذهبی باشه.

و اینکه کلی اسم مذهبی قشنگتر وجود داره.

البته این نظر منه ولی مهم نظر و سلیقه خودتونه که پدر و مادرش هستین.

اسم منم خیلی قدیمیه اما باز دوسش دارم اصلا ربطی نداره در ضمن از این همه اسم جدید چرت که خیلی خیلی بهتره 

مادرم یه دوست داره اسم نوه اش رو نمیتونست پیدا کنه بگه 

اوایل میگفت گنجیشک 

بعد تغییر داد به جوجه 

منم یبار به شوخی گفتم یکم دیگه بزرگتر شه میخوای صدا کنی شتر مرغ!!!😆😆😆😆😆😆😆😆 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که