2777
2789
عنوان

لطفا فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6288 بازدید | 218 پست
بچه ها ازین لیست کدوما به نظرتون بهتره(مریم معصومه زینب زهرا طاهره مرضیه آسیه صدیقه/حانیه فهیمه حنان ...

ساره بهتر از همشونه البته بقیه هم بشدت زیبا خوب هستن ولی بقول بقیه دوستان واسه دوره و زمونه ای که قرار اون بچه وارد جامعه بشه اصلا مناسب نیستن و بچه بشدت بخاطر اسمش مورد تمسخر قرار میگیره و این نا عادلانس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنین اسمشو دوست نخواهد داشت، اسم من فائزه است، به نظر اونایی که طاهره قدیمیه فائزه هم قدیم ...

شما چند سالته؟.

دهه هفتادی فائزه زیادن

بچه دهه نودی طاهره اگه باشه یه درصد.

مهدیه هم  قشنگه.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
بچه هاااااا اگر الان یکی پریود بشه،میتونه غذا بخوره یا دیگه صبر کنه تا افطار؟؟؟  اخه الان چ وقت ...

خونریزی آغاز شد روزت باطله😊برو بخور 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
بچه ها ازین لیست کدوما به نظرتون بهتره(مریم معصومه زینب زهرا طاهره مرضیه آسیه صدیقه/حانیه فهیمه حنان ...

قطعا مریم

اما شما لابد میدونی که یه اسم عبری هستش 😌 نه اسلامی

استارتر عزيزم خيلي هم مودبانه و خوب جواب داديد 

نمي دونم دوستان با چه لحني ميخونن كه همچين حرفي ميزنن 

كوثر هم مستقيما تو قران اومده  هم خيلييي قشنگه 

حتما بهش فكر كردي قبلا  ولي بيشتر فك كن 

ما هم کلثوم داشتیم عوض کرد گذاشت سیما....

منم دوتا عمه دارم پسراشون طلبه هستن یعنی خیلی مذهبی هستن اسماشون صغراو کبرا بوده عوض کردن زهرا وفاطمه گذاشتن بعد به من میگفتن اسم خوب برا بچت انتخاب کن روژان خوب نیست

بچه بودیم غم بود اما کم بود  
قطعا مریم اما شما لابد میدونی که یه اسم عبری هستش 😌 نه اسلامی

مریم تو قرآن اومده، قرآن هم که مال اسلامه

شاید مریم از زبان عبری باشه و عربی نباشه که من نمیدونم ولی اسلامی هست.

هانیه،حنانه،ریحانه قشنگن ❤

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤
[QUOTE=89643899]قطعا مریم اما شما لابد میدونی که یه اسم عبری هستش 😌 نه اسلامی[/QUO مریم جزء اسامیه ...

نگفتم مذهبی نیست گفتم اسلامی نیست. اتفاقا اسم بسیاااااااار زیبایی هم هست و هیچوقت هم قدیمی نمیشه حتی تو لیستی که استارتر گذاشته منم نوشتم مریم رو انتخاب کردم

مریم تو قرآن اومده، قرآن هم که مال اسلامه شاید مریم از زبان عبری باشه و عربی نباشه که من نمیدونم ول ...

موسی و عیسی و یهود و مریم وخیلی اسم های دیگه تو قران اومده و همشون هم عبری هستن