2777
2789
عنوان

وای دیگه کلافه شدم

155 بازدید | 11 پست

خواهرگلم کی از پارچه نمد اطلاعات داره ؟پارچش خوب نیس موندم پس عروسک نمدی چطوری بدوزم پارچه نمدی اصلابادوام نیس 😥😥😥

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

پارچه نمدی چند نوع داره..چند سال پیش خیلی جنس خوبی داشتن..جدیدا رو توی نور که میگیری عین تور نور از اونطرفش معلومه.. خواهر من کتان کش کرم فکر کنم استفاده میکنه برای بدن عروسک

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پارچه خوبیه؟

برای بدن عروسک اره..اما باید لباس بدوزی براش.. برو بزاری ببین .دستت بگیر جنسشو قشنگ نگاه کن..بدن عروسکای خارجی این زنای باریک ماریک هستاااا دیدی..اونا رو با همچین پارچه هایی میدوزن

عزیزم میدونم چون نمد کار میکردم ،برو بازار بزرگ نمد معزز بگیر معروفه و عالیه ، با تودتلگرام بزن نمد سرای تخصصی ،البته صاخبش مشهد هست ولی نمدهاش عالیه من چند سال رومیزی کار میکردم و نمد هاش عالی بودن 

برای بدن عروسک اره..اما باید لباس بدوزی براش.. برو بزاری ببین .دستت بگیر جنسشو قشنگ نگاه کن..بدن عرو ...

باشه حتمامیخرم .حالاپارچه ای نمیشناسین ک بشه عروسک نمدی رو بااونم دوخت؟

باشه حتمامیخرم .حالاپارچه ای نمیشناسین ک بشه عروسک نمدی رو بااونم دوخت؟

ببین الانم پارچه نمدی خوب پیدا میشه..ازین پارچه های تیکه شده نخر..توی پارچه فروشیا بری جنس ضخیمش رو میتونی پیدا کنی

عزیزم میدونم چون نمد کار میکردم ،برو بازار بزرگ نمد معزز بگیر معروفه و عالیه ، با تودتلگرام بزن نمد ...

گلم من ترکم اسم این نوع پارچه هاچیه ک توبازارهم باشه

معزز یه برند هست ،برو تو گوگل بزن نمد معزز برات سایت و پیج اینستاکرامش رو میاره ،از پارچه آنغوره هم ...

فدات شم ممنون❤❤❤