2777
2789
عنوان

28 پری و ۱۴ روز بعد آمپول hcg،ی بچه دادن چقدر سخته برای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 41 پست
چه مشکلی دارین مگه؟نشو خدا بزرگه 

من تنلی دارم یکم. شوهرم ضعیفه اسپرمش تحرک آ صفره.کلی این ماه تقویت شدیمو دارو خوردیم کلی تذر کردم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

عزیزم دکتر به همه میگه ۱۴ سیکلت بیا پیشم به من گفته ۱۶ سیکلت بیا درحالی که من سیکلمو گفتم ۳۰ روزه خودمم هر چی حساب میکنم باید ۱۴ سیکلم برم ینی دکترم اشتباهی حساب کرده

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی ریلکستر باشی بهتره منم مثل تو دیگم نع بی بی میزنم نه ازمایش بارداری فعلا فقط صبر صبر و توکل بخ ...

دیکه بیخیال میشم داد داد ندادم بیخیال.عروسک خیمه شب بازی خدا شدیم

من تنلی دارم یکم. شوهرم ضعیفه اسپرمش تحرک آ صفره.کلی این ماه تقویت شدیمو دارو خوردیم کلی تذر کردم

اخی عزیزم ایشالا بارداری ناامید نشو چن روز از موعدت گذشته

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
دلسرد شدم دیگه 

منم اینروزا فکر تقدیر خودمم

من که ۸ ساله‌😔

منم موعدم نزدیکه فعلا علایمی ندارم

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
نگران نباش هنوزم زوده واسه بیبی من ۲۲ روز بعد امپول بیبیم مثبت شد 

نمیدونم کاش این همه بیبی نمیزدم فکنم صد تومن بیبی خریدم این ماه

نمیدونم کاش این همه بیبی نمیزدم فکنم صد تومن بیبی خریدم این ماه

اووووه چه خبره وقتی منفی میشد چرا باز میزدی خب

خیلی خصوصا اگه شوهر همکاری نکنه و دلتو خون کنه...چن ساله ازدواج کردی و چن وقت اقدامی؟

۶ سال عقد،۳ سال عروسی.خرداد دوسال میشه اقدامیم.

عزیزم دکتر به همه میگه ۱۴ سیکلت بیا پیشم به من گفته ۱۶ سیکلت بیا درحالی که من سیکلمو گفتم ۳۰ روزه خو ...

چون سی روزه ای پس ۱۶ سیکل تخمک گذاریته

اخی عزیزم ایشالا بارداری ناامید نشو چن روز از موعدت گذشته

چون تنبلیم این س ماه انگار زیاد بود با دارو پری شدم اصن نمیدونم چند روزم لتروزولو کلومیفنو استرادبول خوردم ۱۴ روز پیشم یعنی ۷ اردبهشت امپول hcg زدم

چون سی روزه ای پس ۱۶ سیکل تخمک گذاریته

شما چن روزه ای بس

منم اینروزا فکر تقدیر خودمم من که ۸ ساله‌😔 منم موعدم نزدیکه فعلا علایمی ندارم

ایشالله ب حق این ماه عزیز این ماه بیبیت مثبت شه حامله باشی