2777
2789

هییچ خبری از پری نیس.بیبی چکام منفی 

حتی بیبی چک رودس ک دقیقه

خسته شدم از بیبی چکو اقدامو ازمایش بارداری.یا پری بشیم یا بیبی عین بچه ادم مثبت بشه دیگه.خسته شدم دیگه بییی نمیزنم اقدامم نمیکنم

کمرم میدرده تخمدان راستم پاهام کشاله رونم میدرده

اخه ی بچه دادن چیزی از خدا کم میکنه؟؟؟؟ اونم ۲۳ ماه اتتظاررررر

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

برا امضات صلوات فرستادم ان شالله زود زود نتیجه بگیری

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا بهت میده . امیدتو از دست نده .  یکم استراحت ب بدنت بده . خواهرم مثل شما بود آخرش هیچ داروییو نخورد همه رو ریخت سطل آشغال ،خسته شده بود . دو ماه بعد خدا ی گل پسر بهش داد . ایشالا ب توام میده عزیزم

هر چی ریلکستر باشی بهتره منم مثل تو دیگم نع بی بی میزنم نه ازمایش بارداری فعلا فقط صبر صبر و توکل بخدا

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ای خواهر دست رو دلم نزار ک خونِ انشالا خدا بهت بده ب همین زودیا

سخته سخت،ایشالله ب توام بده عزیزم

ایشالا خدا بهت میده . امیدتو از دست نده .  یکم استراحت ب بدنت بده . خواهرم مثل شما بود آخرش هیچ ...

خدا براش نگه داره منم دیگه بیخیال میشم

داريد نشو منم يسال و نيم بي دليل طول كشيد كه سقط شد بعد از اونم ٨ماه بعدش باز شد

ایشالله خدا نگه داره برات من این ماه خیلی امید داشتم