2777
2789
عنوان

وااای سالهاست که اشتباه میخوندیمش بیاین خانوما😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 94 پست

ازاول معلوم بودچیه 

عدس وکلم؟

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

کلم نیستااا

مگه گلابی نبوده

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه آهنگی کامران و هومن و ابی  دارن میگه

آدم میتونه بد باشههه مگه فرشته هم بده

اینو می‌شنیدیم آدم میتونه بد باشه مگه فرشته عمته😑🤣

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

آهنگ امشو شوشه ... هم تو نت بزنید میاد معنیش چیه.

درستش اینه امشو شوشه لیپک رو حیرونه

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
دیوونم مگه این چرت و پرتا رو گوش بدم    

😂😂😂😂😂😂

تو راهنمایی با دوستام اینو میخوندیم رومیز میزدیم و میرقصیدیم یه بار به ذهنای زنگ زدمون نرسیدداریم چرت وپرت میخونیم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
وای من مدتها درگیر بودم چرا وسط شعر میگه عدس خداخیرت بده اسی

خواهش میکنم از دریای جاهلیت نجاتت دادم🤣🤣

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
😂😂😂😂😂دختر من اینو برا زنداییش میخونه زن برادرمم خوشش میاد میخونتش آخه دخترم وقتی دوسالش بود برا ...

آخی عزیزم😍😍😁😁😁

اونی که غُده اییییی بووووووود عاشقته😷😷

بعد فهمیدم اونی که مُدَعی بود عاشقته🤣🤣

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
😂😂😂😂منم اشتباه میخوندم 

✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻😂😂

یه آهنگی کامران و هومن و ابی  دارن میگه آدم میتونه بد باشههه مگه فرشته هم بده اینو می‌شنیدیم ...

🤣🤣🤣🤣🤣

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤