2777
2789
عنوان

چرا تا میبینیم یه اقا به زندگیش اهمیت میده شاخ در میاریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 42 پست

منم.باهات موافق مردا همشون بد نیستن .

بعضی مردا عاشق زنشون هستن واقعا .اخه نه درامد درست حسابی دارن نه ماشین خوب نه خونه نه پول نه هیچی حتی قیافه هم ندارن.کسی،هم جز زنشون بهشون محل نمیده بهشون .

بعضی مردا تلاش میکنن و خانمشونم قناعت وگذشت و فداکاری تا مرد روز به روز پولدارتر بشه و راه خیانت برای مرد باز تر بشه .

الهم صل علی محمد و آل محمد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاز چیه ؟ من از یکی مثل شوهر خودم دفاع میکنم چون مرد خوب هم زیاده خیلیا نمیخوان ببینن. دلم میسوزه حق ...

نکنه شوهر خودت بوده😂😂😂

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
منم.باهات موافق مردا همشون بد نیستن . بعضی مردا عاشق زنشون هستن واقعا .اخه نه درامد درست حسابی دارن ...

ببین ادم بد هم وجود داره کسی منکرش نیست اما این اصلا درست نیست که بخاطر بی پولی نمیرن خیانت کنن. راجب بابا ها و داداشاتونم همینجوری فک میکنین ؟

بخدا از بس تاپیک های خیانت زده شده الکی الکی همه زنا شک افتادن دیروز یه خانومی میگفت دمپایی حموم جابجا شده نکنه زن اورده خونه بابا ادمیزاده پاش خورده شوهر بیچارت مگه دمپایی هم‌کروکی داره؟ یه خانومی پیشنهاد میداد تار موت و بکن بزار روی دستمال کاغذی اگر نبود بدون کارش خرابه . اخه مگه مردا دستما بر نمیدارن مثلا دماغشون و پاک کنن با استینشون پاک میکنن ؟این شد دلیل ؟ همه رو مشکوک کردن . انقدر که همه میخوان طلاق بگیرن

از بس بدی هارو‌میگن چهارتا دختر مجرد میترسن از ازدواج فک میکنن همه مردا دیو دو‌سرن 

نه عزیزم نگران نباش 

بعد خوب شما میتونی پیش قدم باشی و از خوبی ها بگی و خوشی هااا 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
بخدا از بس تاپیک های خیانت زده شده الکی الکی همه زنا شک افتادن دیروز یه خانومی میگفت دمپایی حموم جاب ...

درسته حرفت .

ولی قبول کن جامعه خراب شده .مرد وزن نداره .کلا خیانت زیاد شده .کاری به این سایت نداره .همه احساس خطر میکنن تو زندگیشون .اعتماد همه کم شده .

الهم صل علی محمد و آل محمد 
درسته حرفت . ولی قبول کن جامعه خراب شده .مرد وزن نداره .کلا خیانت زیاد شده .کاری به این سایت نداره ...

دقیقا خوبه گفتین زن و مرد من از دست همجنسای خودم بیشتر عصبانی میشم وقتی ما زنا به جنس خودمون رحم نمیکتیم وقتی دوستی با یک مرد متاهل برامون چیز باکلاسیه و حس پیروزی بهمون دست میده یا تازه بعد ازدواج یادشون میوفته دوست پسر پیدا کنن اخه اینا واقعا تجدد هست و باکلاسی ؟ شاید من خیلی عقب مونده ام از لحاظ فکر توی جامعه والا دیگه به این نتیجه رسیدم 

نکته جالب دیگه امروز این بود یه خانومی نوشته بود حرف میزنم شوهرم با پشت دست میزنه توی دهنم . بعد همه میگن وای فلان بهمان . ما تجربه نداریم . من موندم اون خانومایی که هر روز تاپیک میزنن کتک خوردیم کجا بودن چون اونجا همشون مثل پرنسسی بودن که تجربه کتک نداشتن . نتیجه اینه نصف تاپیکا الکیه جهت شلوغ شدن فقط زده میشه