2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما راجع بهش اطلاعات ندارین؟

نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگه مثل لابیا پلاستی فقط پوست بالای کلیتورس رو میگی بردارن خو مشکلی نداره اما اگه خودشو میگی اطلاع ن ...

همقن را میگم .... نقاهت بعدش چه جوریه ؟مثل لابیا پلاستی هستش؟؟؟؟

اگه مثل لابیا پلاستی فقط پوست بالای کلیتورس رو میگی بردارن خو مشکلی نداره اما اگه خودشو میگی اطلاع ن ...

چون من لابیا پلاستی رفتم خیلی درد آور بود ی ماه طول کشید تا خوب شدم. میخواستم ببینم اینم همینه؟

همقن را میگم .... نقاهت بعدش چه جوریه ؟مثل لابیا پلاستی هستش؟؟؟؟

نیگا اگه پوستشو میگی ک زیاده و رکی کلیتورس هست ک برداشته بشه میدونم که درد داره یه روز تقریبا بعدش هم نمیتونی بشینی باید حداقل یه هفته دراز کشیده باشی یا راه بری نزدیکی تا ۴۰ روز نداشته باشی دیگه چی بگم بهت؟

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
چون من لابیا پلاستی رفتم خیلی درد آور بود ی ماه طول کشید تا خوب شدم. میخواستم ببینم اینم همینه؟

اها پس اگه لابیا پلاستی کردی ک میدونی دیگ خودت اره به نظرم همونطوری باشه اما انجام نده اونجا خیلی حساسه مثل لابیا نیس بعدشم دکترم چرا همزمان با دردی ک واس لابیا پلاستی کشیدی واست انجام نداااده؟؟؟

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
نیگا اگه پوستشو میگی ک زیاده و رکی کلیتورس هست ک برداشته بشه میدونم که درد داره یه روز تقریبا بعدش ه ...

عمل سختیه؟مثل لابیاپلاستیه؟دقیقا منظورم همینه.لذت کمتر نمیشه؟مراقبت های بعدش چیه؟اگه اصفهانی دکتر میتونی معرفی کنی؟هزینه اش چنده؟