2777
2789
عنوان

بیایین ببینین دیروز چیشد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 94 پست

من الکی یه ذره با موهام ور میرم ینی گذاشتم تو خخخخ

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکردم بازم میرف عقب

منم همینم شوهرم میگه به روسری رو سرت نمیتونی نگه داری

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔

ببین من موهامو اتو میکنم 

موهامم تا باسنمه هم از پشت بیرونه 

هم یتیکه ک ی ور میریزم 

شوهرم وقتی شالم میوفته بم تذکر میده

بنظرم مردو هرجور یاد بدی همون جور میشه  

کارای دیگرو بکن ک بدونه میتونیو نمیکنی 

بعد دیگ ب موهات گیر نمیده

من شادترين دختر غمگين جهانم :)💔

منم شوهرم اوایل خیلی به رژ و موهام حساس بود الکی میگفتم چشم و کار خودمو میکردم حالا دیگه اصلا نمیگه

حتی یادمه میگفت اصلا دوست نداره زنش سایه ابرو بزنه نمیدونم کاشت ناخن کنه منم که خداروشکر همشو انجام دادم البته با درخواست خودشش😂😂😂