2777
2789
عنوان

خانوما لطفا یه لحظه

106 بازدید | 15 پست

سلام من روز اول پریودم به شدت درد دارم که بعضی از اوقات به روز دومم کشیده میشه یه درد وحشتناک همراه با حالت تهوع اصلا زندگیمو مختل میکنه از جام نمیتونم پاشم.قبل از ازدواج با مسکن خوب میشد ولی الان باید ده تا مسکن بخورم که یه خورده بهتربشه .کسی بوده اینطوری باشه؟ به نظرتون من مشکلی دارم.خودم دیگه خسته شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من چند ساله اینطوریم ولی همه میگن طبیعیه دیگه خسته شدم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پیگیری باید چیکار کنم؟برم دکتر یا خودم برم سونوگرافی؟

سلام اول برو دکتر ،ولی اصلا سردی جات نخور،ماست و عدس و هنوانه و..ممنوع ،از یکروز قبل پ برای خودت غذای زاچی(غذا زنی که تازه زایمان کرده)درست کن ،انشاا.. خوب میشی ،من اونقدر حالم بد میشد میرفتم بیمارستان ،ولی این کارهارو کردم الان قابل تحمل

سلام اول برو دکتر ،ولی اصلا سردی جات نخور،ماست و عدس و هنوانه و..ممنوع ،از یکروز قبل پ برای خودت غذا ...

من اصلا سردی و اینا نمی خورم پریودامم منظم نیست اصلا نمی دونم کی میشم

همیشه معمولا چند روز میندازم جلو بعضی موقع ها یه روز بعضی وقتا دو روز تا پنج شیش روز.

پس احتما کیستت بالاست ،برو دکتر تا برات سونو بنویسه

احتمالش هست بترکه؟

منم قبلا زياددردداشتم بعد ازدواج وزايمان طبيعی ديگه متوجه نشدم کی ميادکی ميره

من ازدواج کردم بد تر شدم

من اصلا سردی و اینا نمی خورم پریودامم منظم نیست اصلا نمی دونم کی میشم

ببین زمان پریودت پونه و اگه تونستی چاهی کوهی ولی پونه ازهمش بهتره دم کن روزی دوتا استکان گرم بخور تلخ هست ولی خیلی خوبه اگه عفونتی هم باشه رفع میکنه میتونی با قند بخوری  ، یه قاشق چای خوری زیره اسیاب شده با یه قاشق کره اب شده یا روغن حیونی مخلوط کن داغ بشه بعد بخور اینم رحمتو پاکسازی میکنه ، من خودم همیشه درد داشتم ولی همیشه پونه دم میکردم 

توکل به خدا