2777
2789
عنوان

توروخدا نی نی دارابیان

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 42 پست
میترسم دیگه سینمونگیره

نه عزیزم میگیره نگران نباش‌بعضی بچه ها خودشون غذاشون کمه خداروشکر که پستونک و شیشه نگرفته...من دیوونه شدم سراین موضوع دختدم کم کم شیشه رو به شیر من ترجیح داد

ای بابا یعنی اونا گفتن شیرخشک بده؟

نه نگفتن

با شوهرم دعوامون شده بود،میخواستم برم خونه پدرم،بچمو ب زور ازم گرفتن ۱۰ روز پیشم نبود هم اون به شیر خشک عادت کرده بود هم شیر خودم خشک شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر نخوردن هم نشونه رفلاکس هست

ولی دلیلی نداره شیرخشکی بشه

من هردوتا بچه هام رفلاکس داشتن

اولی که کسی نمیدونست رفلاکس چیه اون زمان...تو خواب شیر میدادم

دومی رفلاکس شدید بود اول رانیتیدین بعد امپرازول ..بعد الان داروهای مختلف خارجی هست که اثر بهتری داره

اگه مثلا تا ظهر هم نخواست شیر بخوره شک به رفلاکس زیاده

و امتحان کن بدوش کمی با قاشق بده ببین میخوره

منم پسرم تا زه بدنیا اومد یه شب همینطوری.سر شب شیر خورد خوابید .دیگه بیدار نمیشد.هرچی تکونش میدادم و اینا فایده نداشت .شوهرم خیلی ترسیده بود.بعدش مادر شوهرم اومد خونمون گفت بچه های نوزاد چون معدشون کوچیکه زود سیر میشن.شیر زیادی بخورن بالا میارن.البته نباید طولانی بخوابن چون زودضعف میکنن.یکم دست و پاشو اروم بمال تا بیدار بشه‌.بچه نوزاد باید هر بیست دقیقه یه هر نیم ساعت شیر بخوره.اگه بیدار نشد .بغلش کن بهش شیر بده.

نه چیز بدی نخوردم.رعایت میکنم.نه اصلا گریه نکرده قبلا گشنش میشد بیدارمیشد دستشو میخورد ولی ازدیشب تا ...

دلستر و سیب خیلی طعم شیر خوب میکنن .سعی کن امروز اینا رو بخوری تا بهتر تر بشه طعم شیرت .

من تا شش هفت ماهگی پسرم پیاز وسیر و سبزی خوردن (تره پیازچه )اصلا نخوردم تا طعم شیرم بد نشه 

الهم صل علی محمد و آل محمد 
نه عزیزم میگیره نگران نباش‌بعضی بچه ها خودشون غذاشون کمه خداروشکر که پستونک و شیشه نگرفته...من دیوون ...

ای بابا

عزیزم انشالله دختر گلت سلامت باشه مرسی

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤
نه نگفتن با شوهرم دعوامون شده بود،میخواستم برم خونه پدرم،بچمو ب زور ازم گرفتن ۱۰ روز پیشم نبود هم ا ...

😭😭😭😭😭😭وای مادربودن چقد سخته

منم پسرم تا زه بدنیا اومد یه شب همینطوری.سر شب شیر خورد خوابید .دیگه بیدار نمیشد.هرچی تکونش میدادم و ...

کردم بیدار شد نخورد 😭دوباره خابید

دلستر و سیب خیلی طعم شیر خوب میکنن .سعی کن امروز اینا رو بخوری تا بهتر تر بشه طعم شیرت . من تا شش ه ...

باشه عزیز ممنونم

منم پسرم تا زه بدنیا اومد یه شب همینطوری.سر شب شیر خورد خوابید .دیگه بیدار نمیشد.هرچی تکونش میدادم و ...

هر بیست دقیقه!!!! چه نامرد بودین بچه رو بدخواب میکردین فکر کن یکی هر نیم ساعت بیاد بیدارت کنه به زور بگه بخور😭 عزیزم نهایتا میگن هر دوساعت که من اونم قبول ندارم بچه هروقت گشنش بشه بیدار میشه خودش

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
اخه همیشه ۲ ساعت ۲ ساعت میخورد

هرچی بزرگتر میشن قدرت مکیدن شیر بیشتر از پستان مادر دارن مثلا تو الانه بهش شیر بدی سریع معده اش پر میشه تا شیش ساعت ممکنه دیگه گشنه نشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هرچی بزرگتر میشن قدرت مکیدن شیر بیشتر از پستان مادر دارن مثلا تو الانه بهش شیر بدی سریع معده اش پر م ...

یعنی مشکلی نداره بگیرم بخابم😂ازاسترس خوابم نمیبره