2777
2789
برای افطار کوکو .دلمه بادمجان. غذا هم مرف و ماهی

کو کو سخته .کلی سر پا وایسادن داره عزیزم.بوشم خونه رو برمیداره.ماهی هم میخورن فامیل شوهرت؟خیلیا دوست ندارن.قرمه سبزی عانه پسندتره مثلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخوام دوستای همسرمو دعوت کنم حدودا ۱۵ ، ۲۰ نفرن ، همسرم خیلی دوست داره رفت و امد و دعوت کردنو ، ...

غذایی هایی که برام راحتن ،کوکو.دلمه بادمجان.برای شام مرغ و ماهی .ودر ضمن آش دوغ

برای افطار کوکو .دلمه بادمجان. غذا هم مرف و ماهی

خب زیاده چ خبره من باشم سوپ شیر و قارچ برای افطار یاهر سوپی که بلدی با رنگینک و زولبیا با میه و سبزی و پنیر و خرما واسه افتطار شامم مرغ فقط چخبره خب ماه رمضونی تازه ادم ماه رمضون اشتهاش کم میشه

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
غذایی هایی که برام راحتن ،کوکو.دلمه بادمجان.برای شام مرغ و ماهی .ودر ضمن آش دوغ

عزیزم واسع افطار کوکو و دلمه مناسب نیستا گلم

آش دوغتو بذار عالی و راحت

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

هزیزم رنکینگ با ژلتو با حاضر کردن ظرفا و تمیز کاری خونه و تمیز کردن مرغا روز قبل حاضر کن با خرید کردن

همون رورم فقط بپز مرغ و آش دوغتو

اخه اولین بار میان خونمون.

باشه تو انقدر ندارک دیدی که اصلا نمیرسی ب این کارا خودتو از پا مینداری دوتا چیز درست کن ولی با سلیقه و شبک و خوشمزه