2777
2789

اينی که میگم حرف من نیست حرف چند متخصصه که سینال اف به هیچ عنوان درمان قطعی نیست و عارضه ای داره که اگه مصرف نشه بسیار بهتره. 

سینال اف در بهترین حالت به صورت ضربتی بهبودی نسبی حاصل میکنه اما هیچ تضمینی نیست که بعد از قطع دارو چه میزان آسیب به بدن وارد بشه. گاهی ممکنه مثل همسر من بعد از قطع آمپول ها فرد  تا مرز عقیم شدن هم بره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سینال اف رو صبح ها میزدم .

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

مشکلت چیه عزیزم علت نازایی رو میگم

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
من تنبلی تخمدان شدید دارم البته یه دختر پنج ساله دارم  بارداری قبلی هم با گوپال اف باردار شدم

گونال اف قویتره

چندتا زدي عزیزم و از چندم پريودت ??

هر روز ۱۲ واحد اگه اشتباه نکنم .واسه من با وجود فولیکول خوب هم جواب نداده تا الان هیج روشی  خدا نخواسته حامله بشم

چندتا زدي عزیزم و از چندم پريودت ??

از سوم پریود میزدم تا روز ۹