2777
2789
عنوان

کی شیمی کنکور رو اخیرا خوب زده

7393 بازدید | 34 پست

بچه ها من خیلی عقبم کلی درس نخونده شیمی دارم وقتم ندارم . یه روش میخوام جواب بده برای درصد ۵۰الی۶۰ 

من خودم اینجوری برنامه ریختم بخونم از رو کتاب یک فصل رو دو روزه تموم کنم . روز بعد تستهای کنکور ک نمیرسم دقیق نکاتش رو بررسی کنم و راه حل تستیش رو یادبگیرم یک روز کمه یعنی ، بعد روز بعدشم یه ازمون بزنم ببینم چقدر یاد گرفتم .

روش بهتری هست؟؟؟؟

اینجوری ک بیام هرعنوان رو با درسنامش بخونم و تست کنکورش رو بزنم بنظرتون همیتقدر وقت میگیره یا بیشتر یا کمتر؟؟

روش بهتر بلدین بگین ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیل شیمی کتاب خوبیه واسه این ایام  و همچنین حل دو سه بار تستای موج آزمون

واسه این ایام نگو ، واسه کسی بگو ک هیچی نخونده الان میخواد بخونه درصد خوبم میخواد تلاش مبکنه فقط راه مطمئن میخواد

منم مثل شمام..تستای ۹۰ ب بعد رو شده چند بار حل کنید همین... ی نیم ساعتم مطالب حفظی شیمیو بخونید..استمرار خیلی مهمه..من گاهی شیمی کانونو ۶۰ میزدم ولی با یه هفته فاصله انگار چیزی تو ذهنم نیست.. همین..درس نامه هم گذری نگاه بنداز بیشتر ب متن کتاب تکیه کن

#🚫نکن  لایک لطفا💋💋💋
واسه این ایام نگو ، واسه کسی بگو ک هیچی نخونده الان میخواد بخونه درصد خوبم میخواد تلاش مبکنه فقط راه ...

موج آزمون تستاش عالیه 

اگه دقیق و چن بهر تستاشو بزنید

تستاش تو سبک کنکوره 

واسه مرورم فیل

کلا این دو مورد واسه همه لازمه

منم مثل شمام..تستای ۹۰ ب بعد رو شده چند بار حل کنید همین... ی نیم ساعتم مطالب حفظی شیمیو بخونید..است ...

همون گذریشم وقت گیره فصلهای سوم خیلی نکته داره واکنش داره کلی ، تکنیک حل داره

ببین موج ازمون یه سری ازمون هردرس داره و ازمون جامع ، منظورت ازمون هردرسه؟؟

آره بعضی فصلاش ۵ تا ۶ مجموعه آزمون داره 

منطورم اوناس 

آخرشم ک تمومش کردین

تستای کُلیشو بزنید

تستای این کتابو دو سه بار بزنید 

ک هم دستتون روون بشه 

هم با سوالا آشنا بشید

همون گذریشم وقت گیره فصلهای سوم خیلی نکته داره واکنش داره کلی ، تکنیک حل داره

خب چی بگم هرچیزی ی بهایی داره دیگه..ن فقط فصل اول شیمی سوم خیلی واکنش داره... کمکم خودت راه میوفتی ک چی با چی واکنش میده.. و محلول ها هم ظاهرش سخته ولی اسونه واقعا.. بنویس مطالب و ولی ن با وسواس

. هر ی بار نوشتن مساوی سه بار خوندنه

#🚫نکن  لایک لطفا💋💋💋
موج آزمون تستاش عالیه  اگه دقیق و چن بهر تستاشو بزنید تستاش تو سبک کنکوره  واسه مرورم ف ...

بنظرت اینجوری خوبه که ، یه فصل رو از رو کتاب بخونم بعد بشینم پای ازمونای موج ازمون . نکته هارو اونجا یاد بگیرم؟؟؟بجای اینکه بشینم پای درسنامه های طولانی خیلی سبز؟؟

واسه این ایام نگو ، واسه کسی بگو ک هیچی نخونده الان میخواد بخونه درصد خوبم میخواد تلاش مبکنه فقط راه ...

درسنامه بخون تستای کنکور سالای اخیر و با دقت بزن و بخون و بررسی کن یعنی واقعا بررسی کنیا حتی اگه درست زدی گزینه هارو بادقت بررسی کن

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙