2777
2789
عنوان

کی شیمی کنکور رو اخیرا خوب زده

7393 بازدید | 34 پست

بچه ها من خیلی عقبم کلی درس نخونده شیمی دارم وقتم ندارم . یه روش میخوام جواب بده برای درصد ۵۰الی۶۰ 

من خودم اینجوری برنامه ریختم بخونم از رو کتاب یک فصل رو دو روزه تموم کنم . روز بعد تستهای کنکور ک نمیرسم دقیق نکاتش رو بررسی کنم و راه حل تستیش رو یادبگیرم یک روز کمه یعنی ، بعد روز بعدشم یه ازمون بزنم ببینم چقدر یاد گرفتم .

روش بهتری هست؟؟؟؟

اینجوری ک بیام هرعنوان رو با درسنامش بخونم و تست کنکورش رو بزنم بنظرتون همیتقدر وقت میگیره یا بیشتر یا کمتر؟؟

روش بهتر بلدین بگین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیل شیمی کتاب خوبیه واسه این ایام  و همچنین حل دو سه بار تستای موج آزمون

واسه این ایام نگو ، واسه کسی بگو ک هیچی نخونده الان میخواد بخونه درصد خوبم میخواد تلاش مبکنه فقط راه مطمئن میخواد

منم مثل شمام..تستای ۹۰ ب بعد رو شده چند بار حل کنید همین... ی نیم ساعتم مطالب حفظی شیمیو بخونید..استمرار خیلی مهمه..من گاهی شیمی کانونو ۶۰ میزدم ولی با یه هفته فاصله انگار چیزی تو ذهنم نیست.. همین..درس نامه هم گذری نگاه بنداز بیشتر ب متن کتاب تکیه کن

#🚫نکن  لایک لطفا💋💋💋
واسه این ایام نگو ، واسه کسی بگو ک هیچی نخونده الان میخواد بخونه درصد خوبم میخواد تلاش مبکنه فقط راه ...

موج آزمون تستاش عالیه 

اگه دقیق و چن بهر تستاشو بزنید

تستاش تو سبک کنکوره 

واسه مرورم فیل

کلا این دو مورد واسه همه لازمه

منم مثل شمام..تستای ۹۰ ب بعد رو شده چند بار حل کنید همین... ی نیم ساعتم مطالب حفظی شیمیو بخونید..است ...

همون گذریشم وقت گیره فصلهای سوم خیلی نکته داره واکنش داره کلی ، تکنیک حل داره

ببین موج ازمون یه سری ازمون هردرس داره و ازمون جامع ، منظورت ازمون هردرسه؟؟

آره بعضی فصلاش ۵ تا ۶ مجموعه آزمون داره 

منطورم اوناس 

آخرشم ک تمومش کردین

تستای کُلیشو بزنید

تستای این کتابو دو سه بار بزنید 

ک هم دستتون روون بشه 

هم با سوالا آشنا بشید

همون گذریشم وقت گیره فصلهای سوم خیلی نکته داره واکنش داره کلی ، تکنیک حل داره

خب چی بگم هرچیزی ی بهایی داره دیگه..ن فقط فصل اول شیمی سوم خیلی واکنش داره... کمکم خودت راه میوفتی ک چی با چی واکنش میده.. و محلول ها هم ظاهرش سخته ولی اسونه واقعا.. بنویس مطالب و ولی ن با وسواس

. هر ی بار نوشتن مساوی سه بار خوندنه

#🚫نکن  لایک لطفا💋💋💋
موج آزمون تستاش عالیه  اگه دقیق و چن بهر تستاشو بزنید تستاش تو سبک کنکوره  واسه مرورم ف ...

بنظرت اینجوری خوبه که ، یه فصل رو از رو کتاب بخونم بعد بشینم پای ازمونای موج ازمون . نکته هارو اونجا یاد بگیرم؟؟؟بجای اینکه بشینم پای درسنامه های طولانی خیلی سبز؟؟

واسه این ایام نگو ، واسه کسی بگو ک هیچی نخونده الان میخواد بخونه درصد خوبم میخواد تلاش مبکنه فقط راه ...

درسنامه بخون تستای کنکور سالای اخیر و با دقت بزن و بخون و بررسی کن یعنی واقعا بررسی کنیا حتی اگه درست زدی گزینه هارو بادقت بررسی کن

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙