2777
2789
عنوان

سریال

207 بازدید | 10 پست

سلام 

میشه لطفا چند تا سریال خوب معرفی کنید

کره ای ترجیحا (فیلم هم باشه موردی نداره)

ولی خارجی و ایرانی خوب اگه میشناسید هم معرفی کنید

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

کره ای:پرنده خارزار-هوانگ جین یی-عشق شاهدخت-گابلین-نسل خورشید-پادشاه هتل(بیشتراز بازیگرش خوشم میاد)-کافی پرنس

کره ای کمدی طور:به من دروغ بگو-من عشق میخوام(اولین سری)-مهتاب نقاشی شده با ابر-دوست دختر من

خارجی: سرگدشت ندیمه-بازی تاج و تخت-وست ورلد-پولدارک

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرنده خارزار کره ای نیست که 

کره ای هم هست

پرندگان خارزار

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

کره ای:خنجرهای پران،،تیروکمان،...سینمایی ان

اللنم سریال میده شبکه تهران میده ساعت یازده ،،،افسانه جونگ میونگ

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
کره ای:پرنده خارزار-هوانگ جین یی-عشق شاهدخت-گابلین-نسل خورشید-پادشاه هتل(بیشتراز بازیگرش خوشم میاد)- ...

😘😘❤❤

کره ای:خنجرهای پران،،تیروکمان،...سینمایی ان اللنم سریال میده شبکه تهران میده ساعت یازده ،،،افسانه ج ...

😘❤

کره ای:وقتی تو خواب بودی،قهقهه در وایکیکی،زن قوی دوبونگ سون،افسانه دریای آبی

آمریکایی:The 100 این خیلی خوبه ،Arrow،GOT،مردگان متحرک،teen Wolf،روزی روزگاری

سینمایی اعجوبه،کتاب سبز،او،سخنرانی پادشاه و ...

ی سرچ تو گوگل بزن بر اساس Imdb بهترین فیلمارو میاره