2777
2789
عنوان

وبازهم شاهکار امشب

558 بازدید | 33 پست

امشب افطار خونه پدرشوهرم بودیم خواهرشوهرم بارداره من به پدرشوهرم تبریک گفتم که پدربزرگ شده اونم تشکر کردو بعدش گفت دخترم اصلا حال نداره و سربچه های دیگشم همین بود .....منم گفت همه همین جور میشن من خودمم خیلی حالم بد بود اونم برگشت به تمسخر گفت بابا تو یه اوضاعی بودی دماخ مماخت شیپورشده بود ...!!!!!

منم گفتم اکثرخانوما همینن ببینم دخترخودت نمیخواد شیپوربشه ؟؟؟حاملگی همینه دیگه ....

اونم گفت درسته ....

ولی حرفش خیلی خیلی بهم برخورد پدرشوهرم کلا ادم بددهن و بی ادبیه ولی تمسخرش بیشترادم و اذیت میکنه ....برگشتیم ازاونجا توماشین گریه کردم و به شوهرم گفتم خیلی ناراحت شدم چه حرفیه بابات به ادم میگه شوهرم خیلی ناراحت شد اون وقت که اون حرف و زد شوهرم داشت نماز میخوند ....وخیلی دلداریم داد و بعدش یه حرفایی زد که منو به فکر فرو برد ....

گفت عزیزدلم تو خیلی اعتماد به نفست پایینه من همه جوره قبولت دارم ولی قرار نیس هرکس هرچی بهت گفت بربخوره بهت یا روی اعتماد به نفست کار کن یا بشین فک کن ببین باکجای صورت وبدنت مشکل داری هرجایی رو که خواستی هزینش بامن برو عمل کن تا روحیت خوب بشه ولی اینجور باهر حرفی خودت و نباز ....میگه توباید اونقدر بااعتماد به نفس باشی که اگه بابام ازت ایراد میگیره بگی همینی که هست خیلیم قشنگم خدارو هزارمرتبه شکر نه اینکه بشینی قصه بخوری و دست و پات و گم کنی 

حالا بنظرتون چیکار کنم من چرا اینجور شدم 😢😢😢😢😢بین دوراهی موندم اعتمادبه نفسم درست بشو نیس من حس خوبی نسبت به خودم ندارم ولی از جراحی هم میترسم ....

حالا که اینقدر دخترخوبی بودم و همه ی حرفامو توپست اول گفتم خواهشا همتون راهنماییم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر با شعوری داری

راست میگه شوهرت اعتماد به نفس داشته باش، یعنی چی نشستی گریه کردی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

شووهرتم بدش نمیاد ممخات تغییر کنه هاااا😁حالا یا روش نمیشه مستقیم بگه یا دلش نمیاد..‌🙄

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️