2777
2789

بچه ها من هشت ماهگی هستم اومدم برم آب بخورم تاریک بود رفتم توی اپن اشپزخونه نه خیلی محکم ولی خب آروم هم نبود، دارم دیوونه میشم نی نی چیزی نشه😢😢

الان هم داره  میزنه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده بار خوردم به اپن 

ان شاالله چیزی نیست کیسه آب ازش محافظت میکنه 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
درد داري؟ بچه تكوناش كمتر يا بيشتر نشده ؟

نه ندارم، قبلش آروم بود فکر کنم از بس یهو استرس گرفتم الان داره یکم شیطونی میکنه ولی نر ماله شیطنتش

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
هیچی نیس، کیسه آب محافظ بچه اس خودت یکم دردت میگیره، نگران نباش گلم آروم باش

آخه میگن ماه های آخر بزرگ میشه یه وقت سرش اونجا نبوده باشه

حالش خوبه که میزنه دیگه.نگران چی هستی؟

نگران اینکه یه وقت اعضا بدنش آسیب ندیده باشه😢😢