2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا الان تو کروم می خواستم تاپیک جدید بزنم میزدم رو گزینه تاپیک جدید اصلا کار نمی کرد

برای منم با گوگل هستم تاپیک جدید کار نمیکنه .

شما میدونی چرا با مبایل نمیشه تو نی نی سایت عضو شد ؟ 

من هر کار میکنم فقط مینویسه خطا ولی با تبلت میتونم وارد بشم

چه خوش است انتظار تو 
برای منم با گوگل هستم تاپیک جدید کار نمیکنه . شما میدونی چرا با مبایل نمیشه تو نی نی سایت عضو شد ؟& ...

نه من با فایر فاکس میا که بعضی اوقات هنگ میکنه سرعتش پایینه  و با گوگل کروم میاد سرعتش خوبه ولی مثل شما بعضی گزینه ااش کار نمیکنه 

حافظه گوشی رو خالی کردم نمی دونم علت چیه

کابرقدیمییبی ام!
نه من با فایر فاکس میا که بعضی اوقات هنگ میکنه سرعتش پایینه  و با گوگل کروم میاد سرعتش خوبه ولی ...

من با گوگل کروم میام همه چیش خوبه فقط اگه خارج شم دیگه نمیتونم وارد شم و‌همش میگه کد یا رمز عبور یا ایمیل یا شماره همراه اشتباهه 

شما نمیدونی براچی؟

باز باید با یه سیمکارت دیگه یا ایمیل دیگه با یه اسم کاربری دیگه وارد شم

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍
من با گوگل کروم میام همه چیش خوبه فقط اگه خارج شم دیگه نمیتونم وارد شم و‌همش میگه کد یا رمز عبور یا ...

من که دیشب اومدم فایر فاکس رو پاک کردم عوضش یه مرورگر دیگه از گوگل پلی دانلود کردم به نظر من هم از فایر فاکس بهتره هم از کروم 

کابرقدیمییبی ام!