2777
2789
اگه داماد و مادرزن باهم خیلی اختلاف داشته باشن و قهر باشن و حق با مرد باشه و راضی نشه که بره آشتی کنه باید چیکار کرد؟ اگه تو این موقع زن حامله بشه و مرد بازم راضی به آشتی نشه چی؟؟ موقع زایمان مادره دختر باید با پای خودش بره خونه ی دخترش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرزنا جدیدا شدن مادرشوهر  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
گفتم که مقصر مادرزن باشه

دختره بره خونه مادره ده روز

بعدم بره خونه خودش پیش شوهرش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اره

ولی معمولا دامادها با پدرزن و برادر زن به مشکل میخورن

میتونی با مادرت صحبت کنی

ببین واقع بین باش

هرکی اشتباه کرده مجبورش کن عذرخواهی و آشتی کنه تا قاطعیتتو ثابت کنی و همه حد خودشونو بدونن

مادر و شوهر من بحث داشتن ینی این بحثو خاهرشوهرم با مادرشوهرم انداختو شوهرمم طرف اونا مادربیچارمم تنها باهم قهربودن ولی من ک زایمان کردم شوهرم نزاش برم اونجا مامان بیچارم اومد مادرا دلشون نازکه نمیتوونن کنارت نباشن کی ازمادر نزدیک تر

😘😘😘لطفا برای زندگیم و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستین 🤩😘😘😘😘

دقیقا این بلا سرم اومده نزدیکای زایمانم بود ...یعنی خیلی سخته بدترین روزای عمرم بود 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت