2777
2789
عنوان

بارداری بدون علایم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 49 پست
مباارکت باشه عزیزم انشالله بسلامتی بیاد بغلت  برای منم دعاا کن لطفاا

ممنون اگه لایق باشم حتما 

من خودم یک سال تو. اقدام بودم ماهی گ فکرشو نمیکردم شدم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستانش مفصله  نه تنبلی نداشتم  برا تقویتی میخوردمک فهمیدم حاملم

عزیزم چطور مبخوردی من پودرش کردم 

چن ماه خوردی

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
خب اینا با سونو مشخص میشه الانم خیلی زوده اگه بری میگه ندیدم چیزی بعد کارت میشه استرس و گریه و.... ب ...

هنوز نرفتم احتمالا هفته دیگه برم 

ولی همون. اول بیبی دوخط پر. رنگ شد. 

اره منم مووقع بارداری علائم نداشتم

من این ماه آمپول زدم الان ۹روز مونده به پریودم ولی هیچ علامتی ندارم فقط مثل ماههای قبل زیر دلم درد میکنه 

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم 
من این ماه آمپول زدم الان ۹روز مونده به پریودم ولی هیچ علامتی ندارم فقط مثل ماههای قبل زیر دلم درد م ...

تجربه من میگه فقط استرس نداشته باش همین 

من ماهای قبل تا یک روز پری نمیشدم تا اسم بچمو پیش میرفتم این ماه اصلا فکرشو نمیکردم چقدرم عصرا با شوهرم میرفتیم تو پارک توپ بازی.