2777
2789
عنوان

خانومای رزمی کار

156 بازدید | 7 پست

سلام خانومای رزمی کار

عصرتون بخیر

عزیزان برای شروع رزمی ۲۷ سالگی دیر نیست؟

من تو نوجوانی تکواندو کا بودم البته به اصرار پدرم

خودم علاقه ای نداشتم و دائم در حال به اصلاح پیچوندن باشگاه بودم

تا اینکه درس و کنکور و بعدشم دانشگاه و کار و.... مانع ادامه شد که البته خوشحال بودم😁

ولی الان فکر میکنم بدنم به ورزش احتیاج داره بدنم ضعیف و سست شده و...

تعداد رای : 5
نظرسنجی
دیره
2
40%
دیر نیست
3
60%

فکـ میکنم یه کم دیرع ورزشایـ دیگهـ ای برات بهتره  

(: جوونی چیه حاجی اندازه یه پیرمرد 80 ساله سختی دیدیم تو این زندگی کوفتی:))- عآدَمآیِه‍ موَقتی وَ زَخمآیِه‍ ابَدیـ هیچکدومِشونو باور نَکن، هَمشون اِدعان! -مُورفینِ این قَلبِ شِکَستهِ شُدی:)♡شَبیهِ آخرینْ سیگآرِ قَبلِ تَرک دِلچَسبے :)! 

اول برو یه ورزش دیگه آماده بشی بعد برو تکوانده به نظزم

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عالیه منم ۲۶ سالگی شروع کردم اولش برای حرکات آکروبات سختم بود ولی بعد از شش ماه با روغن بنفشه عالی جواب دادم و پاهام کامل ۱۸۰ باز شد

به پشتکار و پیگیریت خیلی ربط داره

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
برو عالیه منم ۲۶ سالگی شروع کردم اولش برای حرکات آکروبات سختم بود ولی بعد از شش ماه با روغن بنفشه عا ...

مرسی عزیزدلم

بهم امیدواری دادی

اونموقع بچه بودم نمیدونستم چقدر رزمی خوبه

متوجه تاثیرش تو اخلاق و روحیم نبودم

اما حالا میفهمم و پشیمونم که ادامه ندادم

مرسی عزیزدلم بهم امیدواری دادی اونموقع بچه بودم نمیدونستم چقدر رزمی خوبه متوجه تاثیرش تو اخلاق و ...

منم بچه که بودم مامانم اصرار داشت برم کاراته منم مثل شما بچگی کردم و نرفتم

ولی برام یه اتفاقی افتاد فک کن کیفمو زدن خودمم هول دادن تو جدول بعد از اون تا چندوقت تو خیابون با استرس راه میرفتم احساس کردم اصلاً نمیتونم از خودم دفاع کنم و تصمیم گرفتم با هدف دفاع شخصی رزمی کار کنم

الان خیلی راضیم کلاً اعتماد به نفست میره بالا 

حالا نه برای خشونت ودعوا و..... ولی حداقلش میتونی از خودت تو مواقع بحرانی دفاع کنی

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗