سلام دوستان من این ماه اقدام به بارداری کردم و از روز تخمک گذاری سینه هام درد می کرد تا حالا اینجوری نشده بودم والان دو هفته این حالت را دارم و 5 روز به تاریخ پریودم لکه های قهوه ای دیدم اما بعد دو روز ،امروز زیاد شد و حالت خون پریود داره………… ایا باردار بودم یا نه این حس من بوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم علائم عفونت چیه؟ببخشید من موقع اقدام بعدش یکم سوزش میگیرم این میتونه علاعمش باشه؟ قبلا اینطور ...
من والا هييييييييچ علائمى ندارم تو معاينه دكتر فهميد.ولى معمولا ترشحات زردرنگ زياد،سوزش و خارش و اينا علائم عفونته.حالا ااگه ديدى داره ادامه دار ميشه برو دكتر حتما-عنبر نسارا هم از عطارى بگيرى دود كنى خييييلي خوبه فقط بوش بده.من سه روز روزى دوبار دود دادم رفتم معاينه ديگه اثرى از عفونت نبود🤗🤗🤗
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍 اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍