2777
2789
عنوان

ایا من باردار بودم ?

148 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من این ماه اقدام به بارداری کردم و از روز تخمک گذاری سینه هام درد می کرد تا حالا اینجوری نشده بودم  والان دو هفته این حالت را دارم و 5 روز به تاریخ پریودم لکه های قهوه ای دیدم اما بعد دو روز ،امروز زیاد شد و حالت خون پریود داره…………  ایا باردار بودم یا نه این حس من بوده 

يعنى زودتر موعدت خونريزيت شروع شده؟؟؟؟

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتى اقدام كردم از سه چهار روز قبل موعدم لكه بينى دارم و روز موعدم خونريزى شروع ميشه.دكترم گف بخاطر عفونتمه-

ولى فك نكنم باردار بوده باشى

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
من از وقتى اقدام كردم از سه چهار روز قبل موعدم لكه بينى دارم و روز موعدم خونريزى شروع ميشه.دكترم گف ...

عزیزم علائم عفونت چیه؟ببخشید من موقع اقدام بعدش یکم سوزش میگیرم این میتونه علاعمش باشه؟

قبلا اینطوری نبودم وتاحالاهم نگرفتم

یه 
عزیزم علائم عفونت چیه؟ببخشید من موقع اقدام بعدش یکم سوزش میگیرم این میتونه علاعمش باشه؟ قبلا اینطور ...

من والا هييييييييچ علائمى ندارم تو معاينه دكتر فهميد.ولى معمولا ترشحات زردرنگ زياد،سوزش و خارش و اينا علائم عفونته.حالا ااگه ديدى داره ادامه دار ميشه برو دكتر حتما-عنبر نسارا هم از عطارى بگيرى دود كنى خييييلي خوبه فقط بوش بده.من سه روز روزى دوبار دود دادم رفتم معاينه ديگه اثرى از عفونت نبود🤗🤗🤗

من والا هييييييييچ علائمى ندارم تو معاينه دكتر فهميد.ولى معمولا ترشحات زردرنگ زياد،سوزش و خارش و اين ...

عه واقعا؟اتفاقا دارم خونه..ترشح زردو خارش واینا هیچی ندارم...

بادامن رو دود وایسادی؟ببخشید منظورم اینه مستقیم بایدبخوره ب اون قسمت یا ن؟

یه 
عه واقعا؟اتفاقا دارم خونه..ترشح زردو خارش واینا هیچی ندارم... بادامن رو دود وایسادی؟ببخشید منظورم ا ...

آره عزيزم با دامن.خيييييلي خوبه.فقط بوش تو خونه ميمونه تو حموم برو يا دستشويى اگه تهويه داره .لباسم هيچى نپوش كه لباست بؤ ميگيره.من دامنو شستم ولى هنو يكم بؤ ميده البته بوش بد نيستا بوى آتيش ميده

عه واقعا؟اتفاقا دارم خونه..ترشح زردو خارش واینا هیچی ندارم... بادامن رو دود وایسادی؟ببخشید منظورم ا ...

راستى من بعد از كلى تحقيق فهميدم كه همراه با اسپندو خاكشير دود بدى تأثيرش بيشتره😍

مرسی عزیزم🌹

خواهش💗