نشاسته نصف لیوان فرانسوی
هویج دو عدد متوسط و پخته شده
کره ده گرم یا یه ق غذاخوری
شکر سه چهارم لیوان
شیر دولیوان
گلاب به مقداری که با نشاسته بشه یک لیوان
آب نصف لیوان البته این یکی اختیاریه
نشاسته رو تو گلاب حل میکنیم و خوب هم میزنیم.هویج پخته رو با رنده ریز رنده میکنیم و با کره تفت میدیم.آب،شیر و شکر رو اضافه میکنیم به هویج و وقتی شکر یه مقدارحل شد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم.و اونقدر هم میزنیم تا جای قاشق رو ببینیم.حالا تو ظرف مورد نظر خالی میکنیم.من کف ظرفم کمی پودر نارگیل ریختم شما میتونید حذفش کنید.وقتی خنک شد بذارید یخچال تا خوب سفت بشه و بعد برش بزنید.اگرهم دوست داشتید برای بچه ها میتونید شل تر بردارید تا قاشقی بخورن.نوش جان.سر سفره افطار مارو هم دعا کنید.