2777
2789
خب خیلیا نمیتونن بگیرن. اتفاقا برعکس من تا دلت بخواد دیدم مردا روزه نمیگیرن

بخدا من تو فامیل و دوست و اشنا ندیدم مرد روزه بخوره 

زنا خوب باردار میشن شیر میدن یا پریود میشن 

ولی مردا ندیدم هموشن میگیرن 

به همین خاطر اصلا تعجب میکنم 

ناهارم همونجا میخوره خب. با بابام و پسرخالم و شوهرخالم رفتن. اخه جالبه نظر منم نپرسید 😏 ادعای عشق و ...

حالا خوبه با فامیلای خودت رفته خب چرا زناشون رو نبردن

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان به سوال..من روزاول روروزه گرفتم حالم خیلی بد شد تا الان ۳باردکتررفتم ازمعده درد خوب نشدم تجویزی ندارید شما؟؟؟

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
بخدا من تو فامیل و دوست و اشنا ندیدم مرد روزه بخوره  زنا خوب باردار میشن شیر میدن یا پریود میش ...

چقدرخوب من تنهامردی که دیدم روزه میگیره برادرشوهرمه بادوست شوهرم فقط همین دوتا

مسجد

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
خرجتون از کجا میاد پس 

راننده داریم سه تا ماشین سنگین پالایشگاه نفت 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢