2777
2789

من در شرف جاری دار شدنم از همه قضایا هم خبردارم اماااااا از طریق همسرم مادرشوهرم هنوز بمن چیزی نگفته 

حالا دارم فکر میکنم که کی میخوان بمن بگن😅شما کی در جریان قرار گرفتین؟

بگن نگن واسم مهم نی

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

من خودم  رفتم خاستگاری کردم😂 مادر شوهر  خواهرم  گفتن تو برو بگو  به مادرش 😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از همون اول از آشناییشونم خبر داشتم 

قربونشون برم همه چیو میگن به من 

تازه من کوچکترینشونم😂

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
من از همون اول از آشناییشونم خبر داشتم  قربونشون برم همه چیو میگن به من  تازه من کوچکتری ...

راستش داداشه اول به همسرم گفته طفلی همسرمم خیلی وقته بمن گفته ماجرا رو اما مادرشوهرم نم پس نمیده

واقعا؟؟؟؟خوشبحالت

اره عزیزم زنشو یکی دیگه میگیره کسه دیگه سروسامون میگیره من چرا باید خودمو ناراحت کنم!

هیچ چیزو هیچکس ارزش ناراحت شدنمو نداره برای همینم برام اهمیت نداره

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..