2777
2789
عنوان

دوستان ک ادبیات خوندن نظرشون چیه

286 بازدید | 14 پست

بنظرتون ناظر و حاضر جناس محسوب میشه...من میگم سجع متوازیه ولی بعضیا میگن جناس...

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه همیشه اختلاف سرش 😫

اگه ناظر به شکل ناضر نوشته میشد جناس بود ولی ناظر و حاضر اصلا جور در نمیاد

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
اگه ناظر به شکل ناضر نوشته میشد جناس بود ولی ناظر و حاضر اصلا جور در نمیاد

امتحان دارم 😑😣برا این می پرسم

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

من که میگم خیلی واضحه جناس نیست 

از استادت یا همکلاسیا نمیتونی بپرسی؟

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!

نه عزیزم جناس نیست

جناس ناقص اختلافی باید فقط تو یه حرف متفاوت باشه ولی ناظر و حاضر  هم در حرف اول هم در حرف دوم اختلاف دارن 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

البته ببین ناظر اگه با ظ باشه جناس محسوب نمیشه

ولی ناضر و حاضر جناس میشه 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
البته ببین ناظر اگه با ظ باشه جناس محسوب نمیشه ولی ناضر و حاضر جناس میشه  

مرسی عزیزم...میگم شرمنده وقتتو میگیرم...حرف اضافه ها مثل مانند و  از و...وابسته محسوب میشن یا نه(وابسته پیشین)?

مرسی عزیزم...میگم شرمنده وقتتو میگیرم...حرف اضافه ها مثل مانند و  از و...وابسته محسوب میشن یا ن ...

نه وابسته محسوب نمیشن